Annonce
Give

Give kaster sig ud i Black Friday for 6. år i træk

Der var godt med folk i gaderne i 2017; ikke mindst til lodtrækningerne, hvor de heldige gavekortvindere skulle findes. Foto: Jim Hoff

Give Handelsstandsforening åbner fredag den 23.november butikkerne i Give og på Hjortsvangen for at invitere folk til fantastiske indkøbsmuligheder og en sand gaveregn af præmier

Annonce

GIVE: Det velprøvede Black Friday-koncept i Give kører nu på 6. år og har vist sig at holde vand og trække masser af folk til byen år efter år faktisk uanset vejrliget.

Christian Thisgaard fra Nordea og Claus Villumsen fra Brugsen udgør igen i år det slagkraftige Black Friday-udvalg, og de har vanen tro sørget for, at programmet for aftenen både på Hjortsvangen og i Give midtby.

-Det har igen været en fornøjelse at samarbejde med butikkerne. Glædeligt, at der er så mange butikker, der står sammen om at gøre Black Friday til en god oplevelse for byens gæster denne aften. Det er vigtigt for Give handelsby, at der er sammenhold, og at så mange som muligt trækker så samme hammel, konstaterer Villumsen og Thisgaard.

Eventen i 2018 lægger som traditionen efterhånden foreskriver det ud med den klassiske forfest på Hjortsvangen, hvor butikkerne holder åben i Black Friday-regi fra kl. 16.00 til kl. 21.00.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med butikkerne. Glædeligt, at der er så mange butikker, der står sammen om at gøre Black Friday til en god oplevelse for byens gæster denne aften. Det er vigtigt for Give handelsby, at der er sammenhold, og at så mange som muligt trækker så samme hammel.

- Claus Villumsen og Christian Thisgaard, Black Friday-udvalget
Annonce

Blå blink og sirenehyl kickstarter festen

Herefter går det løs i midtbyen i Give, hvor butikkerne, efter at Falck i Give har leveret det klassiske opstartsshow på Torvet med de festlige blå blink og sirenehyl, åbner fra kl. 20.00 til kl. 24.00. Her vil kunderne vanen tro blive mødt af masser af tilbud, sjove aktiviteter, konkurrencer og ekspedienter, der står på hovedet for at give deres gæster en rigtig god oplevelse i Give.

Der vil som de andre år også komme til at foregå nogle faste aktiviteter på Torvet og i Vestergade og Østergade i Give - og naturligvis også på Hjortsvangen. Det helt store trækplaster udover butikkernes mange gode tilbud er den store præmiekonkurrence, hvor handelsstandsforeningen udlodder præmier for 25.000 kroner i form af hele 50 gavekort á 500 kroner både på Hjortsvangen og i midtbyen.

Annonce

Spejdere, socialdemokrater og hekse skaber liv i gaderne

Igen i år er der sendt invitationer ud til områdets foreningsliv, men de positive tilbagemeldinger er godt nok til at overse denne gang. Det er kun de lokale spejdere fra Give og håndboldklubben HK Give Fremad, der har meldt sig under fanerne.

Socialdemokraterne er også på plads, Give Open Air vil denne aften starte salget af billetter til 2018-festivalen, der er pølsevogn på Torvet, ligesom discjockeyen DJ Noise vil sørge for at skabe en masse lir og god Black Friday-stemning på og omkring Torvet. Og i år får man besøg af den rare heks, Esmaralda, der vil lave et herligt spektakel i byen i hele tre timer.

Det skal også noteres, at Vejle Kommune er på plads med en stand, hvor man kan bidrage med sit besyv omkring ensretningen af Østergade.

En anden nyhed er, at Pernille fra Diagonalkroen vil stille borde og stole op på Torveområdet, og her kan man købe øl, vand, gløgg og andet godt til livets festlige ophold.

- Alt sammen fine indslag, der er med til at tilføre Black Friday-festen en masse god byfeststemning, konstaterer Black Friday-udvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce