Annonce
Kultur

Give leverede igen varen: 203.134 kroner til Knæk Cancer!

Godt gået: Kræftramte Marianne stillede op til sponsorcykelløbet i lørdags - og lad denne seje fighter være billedet på den fine Knæk Cancer-uge i Give, og en reminder på, hvorfor det er så vigtigt, at vi alle bakker op om at bekæmpe den frygteligt sygdom. Foto: Jim Hoff
Give by og omegn næsten fordoblede beløbet fra 2018 til Knæk Cancer. Via stort sammenhold, masser af ildsjæle og gode arrangementer passerede Give og omegn den magiske 200.000 kroner grænse, som var det uudtalte drømmescenarie.
Annonce

GIVE: Give by og omegn gjorde det igen. Og endda næsten dobbelt så godt som sidste gang.

I 2018 samlede Give by og omegn 116.000 kroner ind til Knæk Cancer, og den fine præstation gav såvel tovholderne bag de mange forskellige tiltag som andre interessenter blod på tanden til her i 2019 at gå efter en forbedring.

Succesformlen fra 2018 var igen platformen for Knæk Cancer-ugen i uge 43 i Give og omegn: Et tæt og konstruktivt samarbejde mellem byens foreninger og butiks/erhvervsliv tilsat en masse både små, store, unge og ældre borgere, der er med på tanken om, at netop i denne uge handler det om at bakke op om det velgørende og på alle måder livsvigtige formål: At knække cancer!

Ugen igennem foldede der sig en flot palette af tiltag og aktiviteter ud, hvoraf en del vil være nærmere beskrevet her i avisen i andre artikler. Vi har set små børnehavebørn lave t-shirts med knæk cancer-logoer, vi har set en stor flok glade dansere give den gas i den gode sags tjeneste, vi har mødt en kræftramt og kureret topprofessionel cykelrytter.

Vi har været til mindeceremoni for en kvinde, der tabte kampen til kræften, der er blevet smagt på portvin i den gode sags tjeneste, vores to præster har holdt sangaften med 125 deltagere, Give GIF/gymnastikforeningen har ugen igennem lavet massevis af aktiviteter målrettet Knæk Cancer-kampagnen og på den konto leveret 50.500 kroner, 20 godt fightende cykelryttere tog en masse bjergetaper på spinningscyklerne og sprintede 65.000 kroner ind til det gode formål.

Vi er stolte og glade over det her resultat. Det er helt fantastisk godt gået af alle bidragsydere og deltagere i denne her uge, at vi når op over 200.000 kroner. Det har været helt unikt, og vi vil i den ånd gerne sende en meget stor tak til alle, der på den ene eller anden måde har bidraget til, at Knæk Cancer-ugen i Give by og omegn igen har overgået sig selv.

Knæk Cancerudvalget i Give

Annonce

Sammenhold og samarbejde er nøgleordene

Derudover er der ud fra devisen "en masse bække små udgør en stor å" blevet samlet penge ind via en række mindre arrangementer i byen og omegnen, og summassummarum, så endte det hele med, at Give by og omegn lørdag aften i bedste sendetid under det store TV 2 Knæk Cancer-show tonede frem på skærmen via en rulletekst med beskeden om, at det flotte samarbejde i uge 43 havde kastet hele 203.5145 kroner af sig til det gode formål.

- Vi er stolte og glade over det her resultat. Det er helt fantastisk godt gået af alle bidragsydere og deltagere i denne her uge, at vi når op over 200.000 kroner. Det sammenhold og den vilje til at arbejde sammen på tværs af foreningslivet tilsat den flotte opbakning fra både butiks- og erhvervsliv, vil vi fra Knæk Cancerudvalgets side meget gerne fremhæve og rose. Det har været helt unikt, og vi vil i den ånd gerne sende en meget stor tak til alle, der på den ene eller anden måde har bidraget til, at Knæk Cancer-ugen i Give by og omegn igen har overgået sig selv. Det her resultat kan vi som by være virkelig stolte over, siger Hanne Lund på vegne af Knæk Cancerudvalget, der udover Hanne Lund bestod af Margit Baunsgaard, Brian Kjeldberg, Bodil Quist Nielsen, Tine Sternberg og Søren Grunnet.

Give GIF leverede hen over ugen flere fine tiltag, og det endte med at Mette Vestergaard og Gerda Jørgensen på vegne af Give GIF kunne overrække en check på 50.500 kroner til Hanne Lund og Søren Grunnet fra Knæk Cancerudvalget. Privatfoto
Det kompetente og hårdtarbejdende Knæk Cancerudvalg bestod af fra venstre: Margit Baunsgaard, Hanne Lund, Søren Grunnet, Brian Kjeldberg og forrest Bodil Quist Nielsen, Foto: Jim Hoff
Sponsorcykelløbet med 20 deltagere indbragte 65.000 kroner. Foto: Jim Hoff
Sponsorcykelløbet med 20 deltagere indbragte 65.000 kroner. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce