Annonce
Give

Give Open Air 2016: Folket tog i stor stil det nye koncept til sig!

It's great to be back in Denmark - and in Give. Are you ready for som rock'n roll? Smokie var i topform, og det var publikum bestemt også. Foto Jim Hoff
GOA '16- Mens de ansvarshavende fra Open Air-bestyrelsen i disse dage har travlt med at gøre udgifter og indtægter op efter lørdagens brag af en musikalsk byfest ved HUSET, kan det konstateres, at stod det til det deltagende publikum, ja så kan der med store bogstaver skrives 'kæmpesucces' hen over eventen.

Flytningen fra Dyrskuepladsen ned i bymidten er blevet hilst mere end velkommen fra alle sider, og selv om en del forlods var skeptiske mht., om der nu var plads nok, blev alle bekymringer skudt ned, da først den 12 timer lange byfest blev skudt i gang.

Jovist, regnen stod i perioder ned i stænger, men det var det festglade publikum hamrende ligeglade med - der blev festet igennem. Efterfølgende er det væltet ind med positive tilkendegivelser på bl.a. byens Facebook-side 7323 Give, og i stedet for selv at skamrose det flotte arrangement, lader vi nu folket komme til orde her på spalterne.

Vi har nemlig plukket en buket af de mange roser, der er blevet eventen og ikke mindst arrangørerne til dels.
Farmand ville høre Sanen Salomonsen, junior ville måske bare nøjes med at kigge på den kække rock-mamma!
Margit Mosegaard: Godt gået Give !! en stor klap på skulderen til der har haft en "finger " med i spillet , ledte tankerne hen på den gode gamle Anlægsfest . Håber I er stolte, det har I al mulig grund til. Tak for en perfekt dag.

Linda Larsen: Skal i hver tilfælde med til næste år, hvis det bliver holdt samme sted. Det var perfekt.

Kristian Hedeby Møller: Tak for en super dag. Håber meget at der er kræfter og økonomi til at stable en have fest på benene igen til næste år. Så fedt et sted i har valgt. Giver så meget hygge stemning. Ses næste år.

Tak for en fed fest.

Anja Teilmann Schmidt: Tak for jeres kæmpe indsats. Det var fantastiske rammer, og så var det nogle super god koncerter. Fedt at få sådan en oplevelse i det lokale! Stor respekt til arrangører og alle de frivillige kræfter, der har hjulpet til!

Helle Kragelund: Super god fest. Godt lavet. Kommer helt klart næste år igen, uanset vejret.

Jesper Jespersen: En fantastisk have fest. Det er blevet mere hyggeligt, nu hvor den er kommet ind i byen. Håber ikke der kommer for mange klager over de spillede for højt. Det var en kanon dag. Keep up the good work.
Mette Strandgård Laursen: Det er vist alle os Give borgere, der skal sige tak, til de to personer, for at de år efter år skaber denne fantastiske byfest. I fortjener masser af ros og masser af skulderklap. Selvfølgelig også en kæmpe ros, til alle de frivillige hjælpere, der også yder et STORT stykke arbejde

Stine Winther: Der ligger mange timers arbejde før under og efter sådan en super havefest Give Open Air. Stor ros til Jer og jeres team for en fantastisk indsats

Ellen-Irene Nørtoft: Masser af ros og skulderklap til Henrik, John og alle frivillige for en stor indsats. Fantastisk godt med flis på stierne, så folk ikke gik og skvattede. Alle tiders havefest. Håber ikke vejret har ødelagt noget.

Dorte S. Mathiasen: Fantastisk hyggelig, og stemningsfyldt festival. Vejrguderne tabte kampen trods ellers heftig indsats-festivaldeltagerne var ligeglade med bygerne. Den eneste bekymring man har er om denne succes - "Give open air i Gullestrup have" (iøvrigt formidable rammer) bliver en gentagelse.
Gunnar Nielsen: Kanon arrangement. Håber det bliver et hit.

Jette Rønnow: Det var super godt og et fantastisk fint og hyggeligt sted!!! Godt gået til de ansvarlige og alle hjælpere. Det kørte bare - trods et par "ubetydelige" dråber.

Eva Eriksen: Kun respekt og go kritik til alle bag Open Air.. Lige fra toiletdamen til ledelsen... En rigtig go Open Air. Et kæmpe ønske: Kan I ikke få Dr. Hook til at optræde igen?

Maiken Nørtoft: Fantastisk set-up, og super placering i Gullestrups have. Håber SÅ meget, at vi kommer til at opleve GOA 2017 . Tak til alle de mange frivillige, der har ydet en kæmpe indsats for at få det hele til at køre.

John Hansen: Fedt set-up! Jeg har en del ord jeg må bide i mig igen, for det var ren Smuk-fest. Jeg tager gerne en bar-vagt igen.

Pia Henriette Andersen: Tak for en fed fest trods at det gav lidt vand. Og supergodt i skoven, det var næsten som Skanderborg

Christina Stormly Madsen: Tak for en god og hyggelig dag fyldt med fantastisk musik og glade mennesker. Det var så hyggeligt i de nye rammer i Gullestrups have. Det var jo næsten som i bøgeskoven og meget mere hyggeligt end nede på den gl. plads. Selvom vejrguderne ikke var til sol/sommer, så kunne de ikke slå os ud af kurs.
Else Winther: Tak også herfra for en helt igennem fantastisk fest og et rigtig godt program. De skønneste og smukkeste rammer. Havde associationer helt tilbage til tiden med Anlægsfest. Bøgeskoven, lys og lanterner, mad og drikke forenet i en stemningsfyldt og hyggelig enhed. Godt gået af alle initiativtagerne. Glæder mig rigtig meget til festen i bøgeskoven til næste år.

"Smuk Give"

Ingen sure miner

Nu er det jo sådan, at det altid er negative/dårlige nyheder, der sælger bedst, så nu vil læserne sikkert eftersøge nogle kritiske og negative kommentarer omkring Give Open Air 2016.

Men beklager! Det er ikke lykkedes at finde nævneværdig nedladende og kritiske kommentarer om dette års Give Open Air på Facebook - og her er man ellers hurtig nok på aftrækkeren, når det gælder.
Annonce
Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Navne For abonnenter

Lyt eller læs: Ritta var ikke som folk flest - heller ikke i døden: Vennerne skrev farvel på kisten, og hun fik sin aske i en rød VB-urne

Vejle

Vejle er omdannet til en labyrint for fodgængere: - Vi har måske været for optimistiske med gravetilladelserne, siger afdelingsleder

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Alarm 112

Person kastet ud af bilen i ulykke: Kørt til Odense med politieskorte

Erhverv

Chris begyndte med tre brugte biler på en grusplads: Nu sælger han biler for millioner af kroner

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Mere end 30 mister jobbet: Virksomhed lukker efter 45 år

Leder For abonnenter

Molbo-historie koster 1,5 millioner skattekroner: Først skulle valget til ældrerådet ikke holdes, men så greb byrådet ind, så nu er der 21 ældre at vælge imellem

Vejle Boldklub For abonnenter

Fantastisk Grytebust, et slagkraftigt angreb og 4-4-2: Det lærte vi af VB's knusende pokalsejr

Annonce