Annonce
Give

Give Open Air går økologisk med cocktails

Give Open Air er i 2020 klar med en ny økologisk cocktail bar, hvor der serveres drinks fra Njord og Carslberg. PR-foto
Når Give Open Air går i luften lørdag 13. juni bliver det med en ny bar, hvor man kan købe økologiske cocktails udviklet af Njord og Carlsberg fra fad.
Annonce

GIVE: Det er en velsmagende nyhed, der venter på dette års forhåbentlig mange gæster ved Give Open Air.

Der bliver nemlig åbnet en helt ny bar, hvor der serveres økologiske cocktails med eksotiske navne som Passion Attraction, Forets Finds, Pink Spritz, Mojito Match og Ginger Storm. Ja, mundvandet løber allerede.

Njord og Carlsberg Danmark er gået sammen om at udvikle klassisk funderede cocktails af ensartet høj kvalitet på fad til gæsterne på sommerens festivaler og udvalgte barer.

Og det kommer de her cocktails også til - og det endda fra haner på fad.

Der er flere fordele ved at servere cocktails fra fad: Cocktails tager generelt lang tid at forberede, men cocktails fra fad kan serveres omgående og dermed minimeres ventetiden for kunderne.

Ofte serveres cocktails, alt efter personalet i baren, med forskellig konsistens, men via fad kan man servere cocktails med samme kvalitet og konsistens hver gang.

Njord står for blandt andet udvikling og destillering af gin, men har også udvalgt den rom, der bruges i de nye cocktails. Opskrifterne er tilpassede, så de uden problemer kan produceres i større mængder og skænkes fra fad til de mange kvalitetsbevidste tørstige gæster, der er på plads ved Give Open Air.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce