Annonce
Give

Give-rytter viste tænder i vinterpløret: Tager sølvmedalje ved DM

21-årige Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub hentede søndag en flot sølvmedalje til GCK i cykelcross ved DM i Aarhus. Foto: Jim Hoff
21-årige Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub fightede sig til en sølvmedalje ved DM i cykelcross i Aarhus.

GIVE: 21-årige Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub fightede sig på imponerende vis til en sølvmedalje ved DM i cykelcross i Aarhus.

De to forhåndsfavoritter bestående af den nuværende og tidligere danmarksmester lagde sig fra begyndelsen af løbet i spidsen, men de havde gjort vært uden regning, for først Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub og dernæst også Oliver Vedersø Sølvhøj fra Torpado-Ursus, der viste både tænder og stor fightervilje.

De to udfordrere havde styrken til ikke at lade de to profiler stikke af, og derfor var det en kvartet af de fire benævnte herrer, der stak af på første runde.

Annonce

For at holde de bidske forfølgere, der ikke havde opgivet håbet om ædelt metal i vinterkulden, fra fadet, måtte kvartetten holde et nådesløst højt tempo

I frontgruppen kørte Simon Andreassen flot sin chancen, da han lykkedes med et direkte angreb på Sebastian Fini og DM-titlen. Andreasen fik slået et brugbart hul, som den forsvarende mester ikke kunne lukke.

Hård duel om sølvet

Den firedobbelte danmarksmester blev ydermere passeret af en velkørende Gustav Dahl, der lugtede både blod og sølvtøj. Men det gjorde Oliver Vedersø Sølvhøj i høj grad også, og det blev en vaskeægte mand-mand duel om sølvet.

En duel der set med GCK-briller endte lykkeligt, idet Gustav Frederik Dahl formåede at distancere sin 19-årige rival til sølvet, og dermed kunne unge Sølvhøj, sagt med et smil på læben, ikke leve op til sit efternavn.

Guldet gik ret problemløst altså til Simon Andreassen, der klistret til i aarhusiansk vintermudder kunne køre målstregen med et cykelstyrbredt smil i tiden 53 minutter og 51 sekunder for de 8 omgange.

Smilene var bestemt ikke mindre i Give-lejren, da Gustav Frederik Dahl i sikker stil drønede over målstregen i tiden 54 minutter og 28 sekunder med en dejlig bevidsthed om, at han netop havde hentet en sølvmedalje til både til selv og Give Cykelklub.


Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Antallet af børn med forældre på kontanthjælp er næsten halveret på få år

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

VEJLE For abonnenter

'Sandvad er ved at grave sin egen grav': Det var ikke Udlændingestyrelsen, der opfordrede de vrede borgere til at droppe demonstrationerne - men hvem var det så?

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce