Annonce
Sport

Give starter ligaen i København

Anders Grinderslev er første single i Give igen i 2021. Foto: Jim Hoff.
De tidligere danske mestre har første hjemmekamp mod Rødovre 13. maj.

Give: Så er der mindre end en måned til premieren på tennisligaen.

Give, danske mestre i 2019, starter på hjemmebane mod nyoprykkede Rødovre torsdag 13. maj kl.12.

Allerede søndag 9. maj skal Give spille ude mod KB i København.

Annonce

Gives næste hjemmekamp er mod Lyngbys stjernehold med Kristian Pless og Frederik Løchte Nielsen 12. juni kl. 12, og tredje hjemmekamp er onsdag 4. august mod Hørsholm-Rungsted.

Give Tennisklub har udekampe mod Fruens Bøge onsdag 11. august i Odense og lørdag 14. august i Gentofte. Ugen efter er der finalestævne, formentlig i København.

Gives hold får tilgang af debutanten, 22-årige Patrick Kristensen, der har været dansk juniormester i single fire gange og dansk indendørsmester med Lyngby og Skovbakken. Han vender hjem fra Tennesee, hvor han læser i øjeblikket.

Anders Grinderslev, Morten Garbers og tyskerne Florian Barth og Marco Kirchner er de sædvanlige spillere på holdet, men to andre tyskere Daniel Masur og Frederik Press og Niels Korsgaard er også på bruttolisten.

- Det er svært helt at blive klog på, hvad vi må og ikke må til den kommende sæsons hjemmekampe, når vi taler forsamlingsforbud, coronapas, deltagere, frivillige, tilskuere m.v. Måske må vi slet ikke åbne for tilskuere, måske må vi åbne for 20, måske 50, måske må alle, der fremviser et coronapas komme indenfor… Ligesom alle andre, så aner vi det ikke, siger sportschef Lars Baes.

- Som tingene ser ud lige nu, må vi til den første hjemmekamp mod Rødovre torsdag den 13. maj forsamles max. 50 personer, som udelukkende må bestå af aktører og frivillige – begge grupper er afgørende for afviklingen af kampene. Det betyder, at spillere, boldbørn, dommere og andre frivillige er inkluderet i antallet på de 50.

- Vi håber dog meget på en lempelse af kravene for tilskuere, sådan at vi kan åbne dørene til Gryden for en masse tennishungrende GTK-fans også. Skulle denne lempelse ske, har vi besluttet, at vi først og fremmest lukker vores sponsorer indenfor. Dette fordi vi i mange år har levet af vores sponsorers velvilje og begejstring for Give TK-projektet, siger Lars Baes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce