Annonce
Vejle

Glæder du dig til de næste ugers genåbning af vigtige veje i Vejle - så læs ikke videre: Og om et par uger spærres stor rundkørsel

Ombygningen af krydset ved Gammelhavn og Borgvold har stået på siden slutningen af februar. Arkivfoto: Kaare Johansen
Vejarbejdet ved Gammelhavn og brohævningen af Toldbodvej bliver ikke færdig til den tid, kommunen meldte ud i første omgang.

Vejle: Har du sat kryds i kalenderen ud for 6. maj og 13. maj, så slet dem - i hvert fald hvis de markerer, at du igen kan køre i bil via krydset ved Borgvold/Gammelhavn og gå eller cykle over jernbanebroen på Toldbodvej.

Arbejdet bliver nemlig ikke færdigt til de datoer, Vejle Kommune i første omgang havde meldt ud.

Det var planen, at opbygningen af det nye kryds, der skal forbinde den nye forbindelsesvej bag om posthusgrunden med Gammelhavn og Toldbodvej, skulle stå færdig fredag i uge 18 - altså 6. maj. Men den deadline overskrider projektet, der også indeholder etableringen af en ny gang- og cykelbro ved viadukten under jernbanen.

Annonce

Nu er der sat en ny slutdato for arbejdet - fire uger senere. 3. juni hedder deadline nu.

Også et andet vejarbejde trækker ud - ombygningen af det store kryds, hvor Sønderbrogade møder Koldingvej og Damhaven. Arbejdet begyndte i slutningen af marts, og nu er datoen for afslutningen flyttet en uge fra 6. til 13. maj.

Også et andet vejarbejde trækker ud - ombygningen af det store kryds, hvor Sønderbrogade møder Koldingvej og Damhaven.

Fra artiklen

Sjovt nok er 13. maj den dato, der i første omgang var skrevet ind i kommunens fortegnelse over, hvornår projektet med at hæve jernbanebroen på Toldbodvej var afsluttet.

Siden starten af  august sidste år har broen været lukket land for fodgængere og cyklister, mens bilisterne pænt har måttet vente på grønt lys, så de kunne passere broen i den ene vejbane, der var tilbage.

Bro-arbejde varer 14 dage længere

Men nej - projektet bliver ikke færdigt 13. maj. Den nye dato hedder 25. maj. Først da er Toldbodvej-broen hævet og klar til, at der kan hænges elektriske køreledninger op under broen.

Projektet er en del af Banedanmarks gigantiske elektrificeringsprojekt mellem Fredericia og Aarhus. Næste kapitel bliver ombygningen af broen ved Østerbrogade - men den tid, den sorg.

Meget tættere på er tre ugers spærring af den nye rundkørsel ved Vardevej, der kobler vejen sammen med Vejledalen og den nye forbindelsesvej mod Uhrhøj.

Rundkørslen er anlagt, men der mangler den sidste færdiggørelse. Derfor må trafikanterne forberede sig på, at rundkørslen spærres i tre uger fra midten af maj.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

KLUMME

Motionscyklister sætter livet på spil, når de fylder hele vejen - jeg oplevede det selv og tænkte: 'Hvordan pokker er det, I cykler?'

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Annonce