Annonce
Give

Glad DM-arrangør har mod på mere: - Nu har vi en manual, vi kan trække frem en anden gang

Formanden for Give Cykelklub, Kurt Gjødsbøl (til venstre), var både træt og rørt, da han skulle gøre status på fire dages cykelløb med udgangspunkt i Give. Mest af alt var han dog glad og meget tilfreds med, hvordan arrangementet var forløbet. Foto: Jim Hoff
Optimisme, positivitet, fællesskab og ikke mindst en masse godt cykelløb. Sådan beskriver formanden for Give Cykelklub, Kurt Gjødsbøl, afviklingen af årets DM i landevejscykling.

Give: Det var en lykkelig - ja næsten rørt formand for Give Cykelklub, der søndag aften kunne opsummere det DM-arrangement, klubben havde stablet på benene i samarbejde med Vejle Kommune og Danmarks Cykle Union.

- Det er lige nøjagtigt det her, vi har drømt om, når vi har lukket øjnene og set DM for os. Der har været massevis af mennesker i byen, en masse optimisme, positivitet, fællesskab og ikke mindst noget rigtig fedt cykelløb alle dage, siger Kurt Gjødsbøl.

Han har kun ros til overs for de samarbejdspartnere, der gennem et langt forløb har været med til at få både planlægningen og udførelsen til at fungere. Heriblandt sender han en ekstra tak til de 250 frivillige, der har hjulpet til.

Annonce

- I forhold til de frivillige har det været så befriende, hvordan de virkelig er trådt i karakter op til og i løbet af de seneste dage.

Han fortæller, at det langt det meste har udspillet sig, præcist som arrangørerne havde forventet. Med så stor en begivenhed over flere dage, opstår der naturligt uventede situationer, og indimellem har man også været nødt til at rette til hist og her. Også i de tilfælde har de frivillige været hurtige til at hjælpe til.

Eksempelvis viste det sig, at de planlagte sluser, der var lavet, så publikum kunne krydse ruten, ikke fungerede optimalt, og at de måtte flyttes. Det betød, at der pludselig skulle bruges fem ekstra frivillige, hvilket man skaffede på en halv time.


Det er lige nøjagtigt det her, vi har drømt om, når vi har lukket øjnene og set DM for os.

Kurt Gjødsbøl, formand Give Cykelklub


- Vi er ikke færdige

Samme omstillingsparathed oplevede Kurt Gjødsbøl lørdag morgen. Her mødte han seks frivillige, der egentlig troede, de skulle hjælpe med at sætte hegn og skilte op. Den opgave var der dog rigelig bemanding til, fandt de ud af.

- I stedet skaffede de en kost hver, og så kørte de ud i to biler og hjalp med at feje sand og grus væk ude på ruten. Det er så fedt, at folk er på, og at de er friske på at løse en opgave, selvom det ikke var det, de havde forventet, de skulle lave. Sådan noget bliver selvforstærkende, for uanset hvem du kigger på, så er der smil og en fornemmelse af, at ærmerne smøges op.

I cykeltermer kan man sige, at både arrangører og frivillige nu trænger til en hviledag eller to, men på længere sigt har DM-afviklingen givet mod på mere.

- Vi skal lige trække luft ind, men jeg er helt sikker på, at vi ikke er færdige. Vi har fået en masse kompetencer, og vi har lært meget, som gør, at vi nu har en manual, vi kan trække frem en anden gang. Nu har vi vist, at vi magter et DM, som er det allerstørste, man kan arrangere på hjemlig grund, siger Kurt Gjødsbøl.

- Jeg håber, at Give og omegn vågner op og siger: ”Hold kæft, hvor var det godt.”

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

John Sivebæk fylder 60 år: Det var mere vilje end talent, der skabte en fodboldkarriere helt udover det sædvanlige

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Christian kalder det skandaløst: Han må ikke hænge på Vejles mest travle gader - ingen kan rigtig huske, hvornår beslutningen er truffet

Navne For abonnenter

Vi snakker med den døde, holder ham eller hende i hånden og spiser snacks og drikker kaffe hele aftenen: Mød Maria i serien 'Mennesker'

Livsstil

Ingen adgang for mænd: Singlekvinder nyder friheden - men vil spise brunch sammen i ny klub

Billund

Sidste løb nogensinde på Billund Trav: - Det er vanvittigt trist

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

Vejle Boldklub For abonnenter

Så kom den, sæsonens første VB-sejr: Derfor lykkedes det endelig at vinde en kamp

Kultur

Stort halbyggeri mangler stadig millioner for til at nå i mål: Kommer med et sidste opråb om økonomisk hjælp

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

'Der skulle ikke meget til at imponere en flok jyske tranlamper som os': Sådan startede Pretty Maids - læs uddrag af den nye bog

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

'Goddag, det er manden fra banken, må jeg bede om din kode?' Der er heldigvis godt nyt i kampen mod netbanksvindel

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Billund

Så er valgkampen officielt i gang: Plakaterne er kommet op i lygtepælene

Annonce