Annonce
Sport

Glad FC-træner: Vi kommer kun hjem med én streg i regningen

Michael Hansen var stærkt tilfreds med sejren i Hvidovre, men han ærgrede sig over Eges udvisning. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Michael Hansen var stærkt tilfreds med FC Fredericias udtryk mod Hvidovre. Men han var ærgerlig over Christian Ege Nielsens udvisning.
Annonce

Hvidovre: Michael Hansen var vældig godt tilpas efter FC Fredericias 3-0-sejr over Hvidovre.

Træneren var imponeret over spillerne, som leverede en professionel indsats fra start til slut. FC Fredericia var foran 3-0 efter 28 minutter, og resultatet kom aldrig i fare.

- Det er mærkeligt at have så sikker en fornemmelse så lang tid i kampen. Der var også en flot stemning i omklædningsrummet. Spillerne var virkelig glade for både deres egen præstation men også holdets. Det var flot, sagde Michael Hansen.

FC Fredericia har blot lukket fem mål ind i sæsonen. Kun Viborg er lige så gode defensivt som FC Fredericia.

- Jeg var glad for, at vi holdt i anden halvleg, hvor det blev en mere defensiv kamp, sagde han.

- Men vi har også kun spillet fem kampe, og de udstikker kun en retning. Vi har kun lige forladt havnen og ved stadig ikke, hvor vi lander. Men det giver en god base.

Han skiftede Mathias Gertsen ud i pausen og erstattede ham med Christian Ege Nielsen.

- Jeg var sikker på, at de ville blæse frem med kanterne, så vi kom til at stå fire mod fire i vores bagkæde. Der havde vi brug for nogle på midten, som kunne beskytte vores bagkæde. Ege kom ind og gjorde det godt, sagde træneren.

Christian Ege Nielsen hvilede ud på bænken i første halvleg, og han skulle nok have spillet mod Helsingør søndag men fik sit andet gule kort og blev udvist kort før tid.

- Det er den streg i regningen, vi kører hjem med. Vi havde brug for Ege på søndag, og vi havde en plan. Men man skal også være opmærksom på, at den plan kan dreje og skubbe sig. Jeg tænker, at Ege er den, der er mest træt af det hele, sagde Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Flere strålede i en flot VB-sejr

Annonce