Annonce
Hedensted

Glud risikerer at miste sportsklub: Stort hul i bestyrelsen skal lukkes

SS Skjold skal finde ny formand, næstformand og kasserer. Lykkedes det ikke på den ekstraordinære generalforsamling, vil man sætte gang i lukningen af klubben. Privatfoto
SS Skjold, der tæller cirka 475 medlemmer, har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling som følge af tre bestyrelsesmedlemmers afgang.

Glud: Den lokale sportsklub i Glud SS Skjold er kommet i lukningsfare som følge af besvær med at hverve nye bestyrelsesmedlemmer.

Hverken formand Michelle Krogh, næstformand Mathilde Kragh eller sekretær Birgith Lassen stillede op til genvalg, da klubben holdt ordinær generalforsamling i slutningen af maj.

Kun få medlemmer ud over bestyrelsen var mødt op, og da det ikke lykkedes at få de ledige poster besat, så er der nu indkaldt til ekstraordinær generalforsamling 22. juni.

Annonce

Træder ingen til, må den halve bestyrelse gå videre til første behandling af nedlukning af SS Skold, fremgår det af indkaldelsen.

- Det håber og tror vi selvfølgelig ikke kommer til at ske, men det er worst case, siger udvalgsformand og bestyrelsesmedlem Palle Petersen.

Brug for friske kræfter

Klubben med 55 år på bagen har ikke været i en lignende situation før, men man har i mange år trukket på de samme kræfter, fortæller Palle Petersen.


Vi kunne godt tænke os, at der også kom nye til. Det er rart at få nogle nye øjne på og nye ideer og tanker.

Palle Petersen, bestyrelsesmedlem


- Jeg har selv været i udvalg- og bestyrelsesarbejdet i klubben siden 2008. I de 13 år er det næsten de samme mennesker, der går igen på kryds og tværs. Nogen har været med i over 30 år, og engang i mellem har man altså brug for at lade batterierne og træde lidt ud, siger han.

Annonce

Svært at hverve nye

Bestyrelsen håber, at forældre til børn i klubben vil være med til at sikre, at den kan bestå og fortsat tilbyde sammenhold og fællesskab.

SS Skjold er i bekneb i bestyrelsen, men kan glæde sig over weekendens 7-1-sejr ude mod rækkens nummer to Klovborg. Med sejren har holdet sikret sig oprykning til serie 4. Privatfoto: Palle Petersen

- Det, man tit hører, er, at folk ikke har tid til det, men os, der har været med i mange år, har også børn og job. Mange er nok bange for at sidde i møde ugentligt, men så meget arbejde er der ikke i det. Det er et spørgsmål om, hvad man gør det til, og at uddelegere, mener Palle Petersen.

Annonce

Håber på interesse

Det kan dog virke som en stor mundfuld at hoppe ind og sætte sig på en formands- eller næstformandspost, erkender han.

- Vi søger direkte til de tre pladser. Men i første omgang vil vi egentlig bare gerne have, at folk dukker op. Så kan de stille nogle spørgsmål og høre, hvad det går ud på, hvordan vi arbejder og selvfølgelig tage stilling til, om det er noget for dem. Det kan også være, man kan hjælpe andre steder end i hovedbestyrelsen, siger Palle Petersen.

Allerede 14. juni holder klubben infomøde for dem, der vil vide lidt mere om opgaverne i bestyrelsen og andre områder, man har brug for hjælp til, herunder badminton- og håndboldudvalgene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce