Annonce
Vejle

Goddag til Brian Willadsen: Syddansk Erhvervsskole har ansat ny campuschef i Vejle

Brian Willadsen tiltræder som campuschef i Vejle 3. august. Foto: Syddansk Erhvervsskole
Brian Willadsens opgave bliver at sikre en fortsat professionel, effektiv og rentabel organisationsdrift af uddannelser og personale i Vejle.
Annonce

Vejle: Syddansk Erhvervsskole har ansat Brian Willadsen som skolens nye campuschef for Vejle fra 1. august.

Han kommer fra en stilling som uddannelses- og ressourcechef på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, og har derfor både erfaring med gymnasieverdenen samt erhvervsuddannelserne.

- Brian Willadsen har den rigtige baggrund og erfaring fra både erhvervsskoleverdenen og den private sektor. Det giver ham en god ballast til at kunne bidrage til den fortsatte udvikling vi som uddannelsesinstitution er i gang med. Han har stærke kompetencer inden for styring, ledelse, strategi, økonomi og budgetter, og den profil har vi brug for både i den daglige drift, men også når det gælder de mere langsigtede mål om at gøre eleverne så dygtige, som de kan blive, siger direktør for Syddansk Erhvervsskole Lars Bregnehøj.


Han har stærke kompetencer inden for styring, ledelse, strategi, økonomi og budgetter, og den profil har vi brug for både i den daglige drift, men også når det gælder de mere langsigtede mål.

Lars Bregnehøj, direktør for Syddansk Erhvervsskole


Annonce

Tiltræder 3. august

I jobbet som skolens nye campuschef i Vejle skal Brian Willadsen sikre en fortsat professionel, effektiv og rentabel organisationsdrift af uddannelser og personale i Vejle.

Brian Willadsen har første arbejdsdag mandag 3. august.

Han er 50 år og kommer fra en stilling som uddannelses- og ressourcechef på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, hvor han har været ansat siden 2010 og fra 2015 været en del af skolens direktion med ansvar for organisatorisk udvikling og implementere den fremadrettede strategi.

Brian Willadsen er oprindelig uddannet klejnsmed og blev faglærer på Holstebro Tekniske Skole, inden han gik ledelsesvejen som driftsleder og fabrikschef i forskellige virksomheder.

Han har efteruddannet sig i økonomi med HD i organisation og ledelse og en igangværende Masteruddannelse i Public Governance MPG ved Aalborg Universitet.

Han bor i Vildbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Tre nye corona-smittede på et døgn: Borgmester forventer at se flere syge i Vejle

Annonce