Annoncørbetalt indhold

Gode idéer til dine sommerferieplaner

Er du også så småt begyndt at tænke på sommer her i det kolde vintervejr?

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du savner sommer, kan du f.eks. begynde at planlægge din næste sommerferie. Hvis du planlægger den i god tid, har du noget at gå og glæde dig til hele vinteren. Her kan du få nogle forskellige idéer til, hvad du kan lave i din næste sommerferie.

Få dit livs oplevelse på safari i Afrika

Når nu du går i gang med planlægningen så tidligt, kan du lige så godt planlægge noget, der bliver langt ud over det sædvanlige. Hvis du vil prøve noget anderledes, der vil blive en oplevelse for livet, skal du tage på safari i Afrika. Du får mulighed for at opleve ting, som de færreste oplever i deres liv. Du kommer til at se en natur og nogle dyr, som du normalt kun ser på fjernsyn. Hvis du tager på safari med et bureau, er du sikker på, at du får set alle de ting, der er værd og se, fordi de kender stedet så godt. Læs mere om Afrika safari – oplevelse for livet.

Tag ud og oplev naturen på en telttur

Hvis du går efter at prøve noget, som du ikke har prøvet før, kan du også tage på telttur. Telttur er ikke for alle, fordi det kan virke meget primitivt, men det er også charmen ved det. Hvis du giver det en chance, vil du sikkert også opdage, at det faktisk er rigtig hyggeligt. Specielt hvis du er afsted med en god ven eller din familie.

Kom helt ned i gear i et sommerhus

Hvis du er til en ferie, hvor der ikke sker så meget vildt og anderledes, men hvor du bare har tid til at slappe totalt af, kan du tage i sommerhus. Der er nemlig altid noget helt specielt over stemningen i et hus.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.