Annoncørbetalt indhold

Gode råd til at finde den rette brille til dig

Bliver dit syn svagere? En brille kan være et godt tiltag til at komme lettere gennem hverdagen.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Det er dog ikke bare lige at finde den rette brille. Mange forskellige muligheder kræver også flere overvejelser, når du skal vælge din kommende brille. Alt fra om det er på arbejdet eller til hyggelæsningen derhjemme, at du har brug for mere styrke, så er det vigtigt, at du får investeret i den rette brille til dig.

Brilleform

Hvis du vælger at bruge kontaktlinser, mindsker det dine overvejelser omkring formen og farven på brille. Her kommer der gode råd til, hvilken brilleform du kan vælge til din ansigtsform:

  • Rundt ansigt – højde på briller giver længde til ansigtet, mens helt runde eller meget kantede briller fremhæver det runde ansigt
  • Firkantet ansigt – afrundede kanter eller ovale briller fremkalder et blødere udtryk, mens også de helt runde eller meget kantede briller også passer til et firkantet ansigt
  • Ovalt ansigt – briller, der flugter med øjenbryn og kindben passer godt til det ovale ansigt. Ellers er denne ansigtsform nemmest at finde de rette briller til
  • Langt ansigt – lidt bredde og lavt placeret

Det kan altså have stor betydning for dit ansigts udtryk, hvilke briller du vælger.

Farve eller neutral?

Når du har afgjort, hvordan du skal bruge dine briller, og hvilken brilleform, der egner sig bedst til dig, så kan du overveje om du vil pifte brillevalget op med en farve eller holder den neutrale stil. Din hud- og hårfarve har betydning for udtrykket af dine briller. Stelfarven kan være kølig, hvis du har en kølig hudtone, men farven kan være varmere, hvis din hudtone også er det.

  • Lys hudtone og lyst hår – tilpasser bedst naturlige og neutrale farver.
  • Lidt mørkere hår og hud – skarpere og mørkere farver

Helt mørk hudtone – kraftigere farver giver kontrast til din hudtone.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.