Annoncørbetalt indhold

Gode tilbud til dig der er på dagpenge (med a-kassen)

Der er mange gode måder at bruge dagpengeperioden til noget godt, som også kan gavne dig på den lange bane. Eksempelvis kan du vælge at tage noget efteruddannelse, som kan specialisere dig indenfor nogle bestemte områder. Du kan også vælge at tage på kurser af kortere varighed. Alt dette vil vi komme ind på i dette indlæg.

Dette indhold er sponsoreret

Øg dine skills

Når du er på dagpenge, kan det måske hurtigt komme til at føles som en irriterende periode. Det kan skyldes, at du føler, at du spilder tiden lidt og måske aldrig får brugt noget af al den viden, du har tillært dig under din uddannelse. Her er det vigtigt, at du også forsøger at tænke positivt, så du ikke går helt i stå undervejs, men holder hovedet oven vande med gode folk omkring dig som kan støtte dig.

Du kan som nævnt ovenfor vælge at uddanne dig en lidt videre, imens du også forsøger at få dig et job. Du kan også forsøge selv at blive bedre hjemmefra bag skærmen. Måske kan du arbejde en smule som freelancer, hvor du hjælper folk, som kan bruge din ekspertise. Du kan også bare læse om forskellige områder, så du konstant holder dig skarp på det, du gerne vil lave.

På den måde er der mange måder at forsøge at holde sin viden ved lige og måske endda også øge den, imens man er mellem jobs.

Sådan fungerer a-kasser

Der er ofte mange regler at sætte sig ind i, når man er på dagpenge. Først og fremmest er der jobcentret, som kræver nogle ting af dig. Det kan være ansøgninger, et bestemt antal søgte jobs og andre ting, hvor man lige skal ind i en rutine. Forhåbentlig bliver man dog ikke så længe i det system ret længe.

Derudover er der selvfølgelig a-kassen, som man også skal have et stærkt kendskab til. Vil du vide mere om, hvordan a-kasser fungerer, og hvordan du får det bedste ud af dem, kan du besøge fagmagasinet. Se fx deres oversigt over danske a-kasser, som også forklarer meget om a-kasse systemet.

Her vil du kunne få viden om alt fra satser, vigtige regler at kende og perioder, hvor man kan være på dagpenge.

Hos en a-kasse skal man betale et kontingent, før man kan få sine dagpenge udbetalt. Man skal typisk have været medlem i en bestemt periode, før man kan få dagpenge, og alternativt vil man få en måneds karantæne, før man kan tilmelde sig. Der er også andre ting, man skal huske at overholde. Det gælder eksempelvis møder, som a-kassen arrangerer, hvor du vil kunne få info om, hvordan du finder et job, hvad du skal overholde for at få din udbetaling og andre relevante ting.

Brug tiden på efteruddannelse og kurser

I Danmark har vi mange muligheder for efteruddannelse og kurser, som kan tages mens man er på dagpenge. Det aftales sammen med a-kassen, og sikrer at man holder sig i gang og flytter sig mens man er på dagpenge.

Et godt sted at starte er iba.dk’s kurser, som kan tages efter godkendelse fra a-kassen. Der er en lang række 6 ugers jobrettede kurser, som øger dine chancer for at komme i job.

Det kan være alt fra kurser i ledelse og kommunikation til økonomi og ressourcestyring. Tag et kik på hjemmesiden via linket ovenfor, og se de mange muligheder, og drøft det med din a-kasse.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.