Annonce
Trekantområdet

Godset rykker musikken udendørs: Otte koncerter med nyt dansk musik i det fri

Calby og Mekdes er på programmet lørdag 11. juni, hvor de afslutter fire dages dobbeltkoncerter på pladsen ved siden af Godset. Foto: Godset
Under overskriften "Godset UJNFOR" præsenterer spillestedet fra 8-11 juli otte spændende navne fra en ny generation i dansk musik.
Annonce

Kolding: Efter at der 11.marts blev trykket godt og grundigt på Godsets stop-knap, er der nu endelig igen live-musik på den gamle godsbanegård. Eller helt præcist i det fri på pladsen lige ved siden af Godset.

Under overskriften Godset UJNFOR præsenterer spillestedet fra 8-11 juli otte spændende navne fra en ny generation i dansk musik, oplyser spillestedet i en pressemeddelelse.

Drew Sycamore, Calby, Mekdes, Rosegold, Joyce, Dopha, Animaux Animé og Bbybites er på plakaten ved fire dobbeltkoncerter fra onsdag til lørdag.

- Vi savner vores publikum og vi savner musik.  Vi har sammensat et program, som kun et regionalt spillested kan mønstre. Vi har at gøre med et ungt felt af musikere, som kommer til at hænge i øregangene de næste mange år. Samtidig er programmet for Godset UJNFOR også en kombination af lokale og nationale artister. Det er dem vi skal udvikle, og det er dem, der skal vide, at der stadig er et musikinteresseret publikum, siger Godsets leder, Martin Røen

På grund af Corona-situationen er ikke alt som det plejer, men det er der ifølge Godset taget højde for.

- Der er selvfølgelig en del forholdsregler, som både publikum og personale skal tage i forhold til COVID-19. Koncerterne er siddende, og der er en række andre ting man skal være opmærksom på. Men det har vi styr på, og det hjælper vi publikum med på pladsen - både gennem indretning, skiltning og med hjælp fra vores frivillige og personale, så folk kan trygt tage til koncerterne, siger Martin Røen.

Koncerterne begynder hver aften klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Annonce