x
Annonce
Vejle

Godt råd til singlekvinder: Sig aldrig "Det er mig eller hunden"

Revyholdet fra Skibet er klar til at give hele byen en oplevelse. Fra venstre er det stående: Kirsten Mikkelsen, Kim Jensen, Peter Ravn, Klaus Skov og Claudine Mørk. Siddende fra venstre er det Casper Rasmussen, Tina Søgaard, Laila Kolind og Hanne Madsen. Foto: Mette Mørk
Revyholdet i Skibet har masser af sjov, mens de øver på årets stykke. Her møder man eksempelvis en singlekvinde, som har god grund til at fravælge mænd med kæledyr.

Skibet: Man får lyst til at synge med, når man hører numrene til årets Skibet Revy. Så er du advaret.

Blandt de fængende sange er et medley af Abba-hits, som tovholder Kirsten Mikkelsen har strikket sammen, så revyholdets kvinder og mænd dyster på sangbare omkvæd.

Det veloplagte hold leverer selvfølgelig også lokale stikpiller, foruden de mere gængse revyviser, som den Hanne Madsen synger om den desillusionerede singlekvinde, som er færdig med at date mænd med kæledyr.

Som hun synger: "Du skal aldrig bede en mand vælge mellem dig eller hunden - han vælger nemlig altid Fido."

Annonce

Skibet Revyens historie

  • I år genopstår Skibet Revyen efter et enkelt års pause som lidt af en maggiterning: Mindre, men stærk og koncentreret.
  • Billetprisen er sat ned fra 325 til 250 kroner.
  • Spillestedet bliver Skibet Skole, hvor løjerne kommer til at foregå på den faste scene i aulaen.
  • Der er premiere fredag 13. marts og forestilling igen lørdag 14. marts.
  • Billetter kan købes på hjemmesiden skibetevent.dk
  • Revyen har blandt andet tekster af Kjeld Torbjørn og Lukas Birch.

Holdet er gået i barndom

Årets Skibet Revy har premiere fredag 13. marts og kan også opleves lørdag 14. marts. Man skal være hurtigt ude, for der har allerede været god afsætning på billetterne.

Inspireret af, at løjerne i år er flyttet ind på Skibet Skole, har revyen fået navnet "Fra 1. klase til 2020".

Det hele giver mening, når man ser årets revyfoto, som viser, hvordan deltagerne ville have set ud, hvis de havde gået i den samme folkeskoleklasse.

Her er de frække drenge: Kim Jensen, Peter Ravn, Klaus Skov og Casper Rasmussen, og de søde piger: Claudine Mørk, Tina Søgaard, Laila Kolind og Hanne Madsen.

Alle har fundet et skolefoto fra deres første skoleår, og takket være Photoshop er de alle blevet klassekammerater i "revy-klassen".

Billigere og forhåbentlig bedre

Når revyen i år er flyttet fra Skibethallen, signalerer det en ny tid. Efter at have spillet for fulde huse i hallen i en årrække, er det de senere år blevet sværere at sælge billetter til et helaftensarrangement med middag, revy, levende orkester og natmad.

Så da idrætsforeningens nye bestyrelse sidste år proklamerede, at det var slut med at booke en hel revyaften, gik revyholdet i tænkeboks.

- Det gælder om at følge med tiden, og den var løbet fra det helt store arrangement. Derfor holdt vi en pause sidste år, og nu genopstår vi i mere ydmyge rammer, forklarer Kirsten Mikkelsen.

- Ved at spille i skolens aula får vi beskåret vores udgifter, og samtidig tror vi på, at vi bedre rammer publikums interesse med et lidt mindre arrangement. Der var efterhånden ikke særligt mange, som syntes, det var sjovt med høj orkestermusik - de ville hellere snakke, og det giver vi mulighed for nu, tilføjer revyens tovholder.

Det er vigtigt med musik, og Søren Riis fra Bredehus er efterhånden fast kapelmester. Når revyholdet mødes på Bredehus hver mandag, kan værten gå til og fra, hvis hans indsats skulle være påkrævet i receptionen eller restauranten. Foto: Mette Mørk

Disciplinen er i orden

Hvis nogen frygtede, at de lokale revystjerner er løbet sur i at stable en forestilling på benene, kan vi straks aflive det rygte.

Et kig indenfor på Bredehus, hvor holdet træner hver mandag aften, afslører, at Kim, Peter, Hanne, Tina og alle de andre slet ikke kan undvære hinanden og den pingpong, der straks sætter i gang, når de mødes.

Bare spørg Maybritt Dyring, som har været med i 27 år.

- Jeg var faktisk stoppet, men jeg kan slet ikke holde mig væk, for vi har det simpelthen så hyggeligt. Derfor er jeg lidt praktisk gris på årets forestilling, selvom vi aldrig har haft brug for sådan én, siger hun.

Men alt går ikke op i grineri og kaffe og kage, for så snart pianist Søren Riis - der meget belejligt også er krofatter på Bredehus - sætter sig ved tangenterne, begynder aftenens program. Og smagsprøverne lover godt for Skibet Revyen 2020.

Så søde var årets revystjerner, da de selv gik i skole. I anledning af, at Skibet Skole skal lægge scene til årets revy, har deltagerne lavet denne søde collage af deres gamle klassefotos. Foto: Mette Mørk
Der er gang i den sjove pingpong og drillerierne, så snart deltagerne mødes. Her er det fra venstre Kim Jensen, Kirsten Mikkelsen, Casper Rasmussen og Tine Søgaard. Foto: Mette Mørk
Kirsten Mikkelsen er som altid tovholder på årets revy. Her hjælper hun Hanne Madsen med at finde den rigtige krave. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce