Annonce
Vejle

Godt tilbud til kvinder: Kend din bil

- Selvfølgelig skal kvinder da kunne hælde sprinklervæske på og tjekke olie. Vi bruger jo biler lige så meget som mænd, lyder det fra Nancy Øe, Ditbilhus.dk. Foto: Lars Saugbjerg
Indehaveren af Ditbilhus.dk, Nancy Øe, tilbyder alle kvinder et gratis kursus, hvor de blandt andet kan lære at tjekke olie på deres køretøj.

Vejle: Hvordan skifter man hjul? Hvor sidder beholderen til sprinklervæsken? Hvordan skifter man viskerblade?

Der er så meget, kvinder - og såmænd også mænd - ikke forstår, når det handler om biler og køretøjets vedligeholdelse. Men det er aldrig for sent at lære. Torsdag den 12. september klokken 19 til 21 er det dog kun for kvinder, når indehaveren af Ditbilhus.dk, Nancy Øe, inviterer på et kursus med overskriften: "Kvinde - kend din bil".

- Denne slags arrangementer er set før, men nok ikke hvor det er en kvinde, der står bag arrangementet, smiler Nancy Øe.

- Mange kvinder har spurgt mig: Kan du ikke lave sådan et arrangement? Fordi jeg er kvinde, føler de det ikke så pinligt at spørge - og de fortæller, at jeg behandler dem respektfuldt og mere ligeværdigt. Så nu gør jeg det, fortæller Nancy Øe.

Når deltagerne møder op, bliver de inddelt i hold.

- Så skal vi ud på værkstedet, hvor nogle skal i gang med hjulskift, mens andre for eksempel bliver undervist i dæktryk. Vi skal skal også have lidt at vide om stenslag, tjekke olie og hælde sprinklervæske på. Viskerbladene skal også skiftes, og har man sin egen bil med, kan man få et gratis sæt, lover Nancy Øe.

Bilhuset har i øvrigt også inviteret forskellige aktører, som ved deres boder præsenterer alt fra tøj, cremer og kropsterapi. Der vil også være vinsmagning og lidt snacks til ganen.

Arrangementet er gratis, men der er højst plads til 50 deltagere.

Annonce

Flere events på vej

Nancy Øe er sikker på, at der er stor interesse for kurset.

- Jeg har allerede et tilsvarende arrangement i støbeskeen; det bliver enten i det sene efterår eller i det tidlige forår. I det hele taget skal bilhuset være et sted, hvor man får nogle ekstra oplevelser. Også brugerbetalte. Jeg har netop holdt et coaching-arrangement og fredag kører vi yoga. Jeg har planer om, at der skal være et nyt arrangement cirka hver måned, fortæller Nancy Øe.

I forhold til "Kvinde - kend din bil" fastslår bilhusets indehaver i øvrigt, at kvinder sagtens kan være feminine samtidig med, at de håndterer en krydsnøgle eller en stor dunk sprinklervæske.

- Selvfølgelig! Kvinder kan begge dele.

Ville det ikke være bedre, hvis dit værksted tog sig af det?

- Næh, det er alligevel almindelige service-ting, som vi ikke tager noget for. Man jeg synes da, kvinderne skal lære det selv, for vi bruger jo bilerne lige så meget som mænd.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Erhverv

Hundredvis af jakker i ny pop op-butik

Annonce