Annonce
Hedensted

Golfcup var en stor succes: Indtægter på 395.000 kroner

104 golfspillere var i aktion i Jual Cup, som gav Juelsminde Golfklub et stort beløb til klubkassen. Billedet her er fra sommeren 2018. Foto: Søren E. Alwan
Juelsminde Golfklub har afviklet en særlig turnering, som udløste et anseligt beløb til klubkassen.

Juelsminde: I Juelsminde Golfklub er tilfredsheden stor efter afviklingen af Jual Cup.

Forberedelserne til turneringen havde været i gang et halvt års tid. Lørdag gik det endelig løs, og indtægten for klubben er efterfølgende gjort op til 395.000 kroner.

Beløbet spillede de 104 deltagende golfspillere sig bogstaveligt talt til.

Hver af dem stillede med en eller flere sponsorer fra deres respektive netværk. Sponsorerne havde sagt ja til at bidrage med 50 kroner pr. point, deres spiller scorede på banens 18 huller.

Turneringen talte i alt 257 sponsorer, og de var ikke kun fundet i lokalområdet. Løkken såvel som Rødovre var repræsenteret, fortæller en glad tovholder på cuppen, Carsten Uhrskov.

- Både i sponsorudvalget og bestyrelsen er vi meget tilfredse. Vi satsede først på 100.000 kr. i indtægt, tænkte senere, at 200.000 kroner kunne være flot, og begyndte så at drømme om 300.000 kroner. 395.000 kroner er ekstremt godt. Vi er også tilfredse med afviklingen. Vejret var perfekt, banen stod skarpt, og alle fik en god oplevelse. Det tror vi i hvert fald, siger han.

Annonce

Vi er meget stolte over resultatet. Det er en kæmpe indsats fra spillere, udvalg og ansatte i klubben, som er skyld i, at vi får spillet det her beløb ind. Det gør en kæmpe forskel for klubben.

Bjarne Hessel, formand, Juelsminde Golfklub.

Gør en forskel

Formand for Juelsminde Golfklub, Bjarne Hessel, er også tilpas med eksekvering og udbytte.

- Vi er meget stolte over resultatet. Det er en kæmpe indsats fra spillere, udvalg og ansatte i klubben, som er skyld i, at vi får spillet det her beløb ind. Det gør en kæmpe forskel for klubben, siger han.

Bjarne Hessel fortæller, at Juelsminde Golfklub som mange andre golfklubber kæmper for at holde medlemstallet oppe, og at man de seneste par år især har arbejdet på at få flere unge mennesker til at spille golf.

Juniorafdelingen er vokset til 32 spillere, og med pengene, der ikke er øremærket noget bestemt formål, kan man i klubben nemmere gøre noget ekstra for at fastholde de unge og få flere til, fortæller formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce