Annonce
Børkop

Golfklub byder på nye tiltag for børn

Børn og unge er meget velkomne hos Kellers park Golf Club, der har sat et initiativ i søen for at få flere unge medlemmer. Arkivfoto: Jørgen Flindt

Brejning: Hos Kellers Park Golf Club er man ved at sætte en større satsning omkring golf for børn i søen. Også selvom det er krisetider.

- Vi havde faktisk før krisen fået skruet en kampagne i søen, hvor vi skulle ud og henvende os til de børn, der går i 1. til 3. klasse. Så blev alt lukket ned, men nu er vi ved at åbne igen for, at nybegyndere kan starte her. Og dermed også børnene, forklarer Tonny K. Jensen, der er juniorudvalgsformand.

Man skal gå i mindst 1. klasse for at kunne starte med at spille golf, men så er mulighederne, ifølge Tonny K. Jensen, også til stede for at få motion, social samvær og masser af leg.

- De mindste skal selvfølgelig lære teknikken og reglerne, men det er ikke det primære. Det handler først og fremmest om leg, og vores proftræner har super godt styr på at undervise de mindste. Og de største med for den sags skyld, siger han.

Det koster 400 kroner at være medlem i et år, hvis man er under 16 år. Når man er gammel, og dygtig nok, til at få et DGU-kort, stiger prisen til 1600 kroner. Man kan låne udstyr, så det er nemt at komme i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce