Annonce
Billund

Golfklub hyldede verdensmestre

Rasmus og Nicolai Højgaard har vundet det uofficielle junior-VM. Og det blev fejret i Gyttegård Golf Klub. Privatfoto 
Annonce

Hejnsvig: Verdensmestrene i golf, Rasmus og Nicolai Højgaard, blev forleden hyldet af medlemmerne i deres hjemklub Gyttegård Golf klub. Og det blev de til spontane klapsalver i fyldte lokaler, hvor medlemmerne også fik mulighed for at lykønske tvillingerne personligt.

Ud over de mange fremmødte medlemmer var Dansk Golf Union repræsenteret ved formand Jim Staffensen, som med stor begejstring beskrev, hvordan de på hans kontor har modtaget lykønskninger og anerkendelse fra hele verden, for det som han selv beskriver som et historisk resultat uden fortilfælde.

VM-medaljen er kulminationen på det måske bedste år nogensinde i dansk amatørgolf. Tidligere i år blev Nicolai individuel europamester og sammen har Rasmus og Nicolai også vundet der uofficielle junior-VM i Japan og bronze ved hold-EM.

Næste vigtige turnering er allerede i den kommende weekend, hvor tvillingerne sammen med resten af eliteholdet skal forsøge at hente DM-guldet hjem til Gyttegård. En titel som klubben aldrig før har vundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce