Annonce
Vejle

Golfsæsonen indledt med hole-in-one

Vejle Golf Club er åben, men det er den kun for klubbens egne medlemmer, og de må nøjes med at spille to og to. Arkivfoto
Coronakrisen betyder ændrede regler for spillerne i Vejle Golf Club, som tog hul på sæsonen. Desuden må spillerne kigge langt efter en kop kaffe eller en øl, som for mange nærmest er obligatorisk efter en runde.

Vejle: Golfspillerne er i gang igen, og i Vejle Golf Club skete det med manér.

Onsdag eftermiddag begav de første sig ud på banen, og allerede på førstedagen kom sæsonens første hole-in-one.

Det stod Frank Pedersen for, da han med ét slag sendte golfbolden i hul-5.

I øjeblikket ligger stort set al sport stille på grund af den igangværende coronakrise, men golfspillerne må tee ud, hvis de følger retningslinjerne udstedt af Dansk Golf Union. Retningslinjer som blandt andet betyder, at spillerne kun må gå to og to og helst med et familiemedlem eller med den faste golfmakker.

- Der er også lidt omkring reglerne, som er ændret, siger Bo Vaaben, manager i Vejle Golf Club.

Blandt andet henstilles til, at der ikke puttes fra under en halv meters afstand. I stedet tager man bare et slag og går videre til næste hul.

Annonce
Mange ved det måske ikke, men golf er en meget social sport, og den kop kaffe eller øl, man drikker efter en runde, er næsten lige så vigtig som selve spillet.

Bo Vaaben, manager i Vejle Golf Club

Restauranten er lukket

Regelændringerne er ifølge Bo Vaaben én ting. Noget andet er, at alt andet end banen er lukket.

Det gælder blandt andet toiletter og restraurant.

- Mange ved det måske ikke, men golf er en meget social sport, og den kop kaffe eller øl, man drikker efter en runde, er næsten lige så vigtig som selve spillet, siger Bo Vaaben og fortsætter:

- Det er limen, som holder os sammen.

Den officielle sæsonstart i Vejle Golf Club markeres normalt med standerhejsning og åbningsmatch, men det bliver der ikke noget af i år. Det var planlagt til denne weekend, men er aflyst.

Det er lavsæson

I princippet er Vejle Golf Clubs bane åben hele året for klubbens cirka 1600 medlemmer, hvis vejret ellers tillader spil.

I øjeblikket holder klubben 18-hulsbanen åben, men ifølge Bo Vaaben overvejes det, om også de sidste ni huller skal åbnes.

Det er dog fortsat lavsæson, og derfor forventer Bo Vaaben, at trængsel undgås, selvom der ikke spilles på samtlige 27 huller, og alle går to og to.

- For mange af vores medlemmer er det stadig tidligt på sæsonen; for koldt og for blæsende, siger han og fortsætter:

- De fleste har det jo sådan, at golf helst skal spilles i T-shirt og shorts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hjernehold holder sammen

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce