Annonce
Give

Golfspillere slog kroner hjem til kræftsagen

Vinderne fra Give Golfklubs turnering Pink søndag 7. juli

Give: Ferietid og trusler om skybrud kunne ikke holde alle golfspillere væk fra anlægget på Bregnhovedvej i søndags.

Der mødte 64 spillere op, da turneringen Pink skulle afvikles. En del af forklaringen er måske, at meteorologerne har råbt "Skybrud kommer" så tit, at det har mistet effekten som drengen, der råbte "Ulven kommen".

Forklaringen er dog også, at det var den gode sag, nemlig støtte til arbejdet med at bekæmpe brystkræft, der fik spillerne til at trodse ferie og skybrudsvarsler. Mange af de 64 deltagere mødte i lyserøde trøjer eller bluser. Et enkelt hold blev klædt i lyserødt med prinsessediadem og sværd.

Kræftens Bekæmpelse havde sørget for en lang række sponsorpræmier og flere lokale støttede også den gode sag.

Endelig bød dagen også på mulighed for at spille med i et lotteri. Her kunne man måske finde trøst, hvis nu ikke boldene havde opført sig som spillerne havde sat næsen op efter. I alt blev der spillet 16.200 kroner ind til arbejdet mod brystkræft.

Der blev spillet i fire rækker, Dame A og B og Herre A og B. De fik følgende resultater:

Inger Lildholt vandt Dame A med 38 point, to mere end Jette Hannerup, Dorthe Hansen og Ruth Jørgensen på de følgende pladser. Dame B vandtes af Britta Raaballe med 38 point. Det var fire mere end Gitte Thuesen på andenpladsen og fem mere end Anette Ebbe, Irene Sørensen og Betty Raabjerg på de efterfølgende pladser.

Hos Herrerne vandtes A-rækken af Lars Stjernegaard med 39 point, fire mere end Kim Harboe på anden pladsen. På de næste pladser fulgte Jesper Grohnheit og Dennis Arevad med 33 point.

Knud Kyndesen vandt Herre B med 44 point. Det var tre mere end Henry Christiansen på andenpladsen og fire mere Thomas Amdi på tredjepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce