Annonce
Jelling

Gorm-løbere tog medaljer ved årets første danske mesterskab

Vejret gjorde betingelserne svære for orienteringsløb, men det lykkedes flere udøvere fra OK Gorm at indtage topplaceringerne til DM i weekenden. Arkivfoto: Kim Rune

Jelling: Trods en særdeles vejrmæssig uvenlig dag klarede løberne fra OK Gorm sig godt til årets første danske mesterskab i weekenden.

10 løbere var afsted til DM Ultralang i skovene omkring Sorø, og det blev til tre medaljer.

Det blev til guld og en ganske overlegen sejr i H75 til Karl Kristian Terkelsen. Vindertiden for den 5,9 km lange bane var sat til 65 minutter, men KK kom i mål i tiden 57,46, godt fire minutter foran nummer to. Der var 28 løbere i denne klasse.

Annonce

Medalje blev det også til fruen. Asta Terkelsen vandt sølv i D75, men var ikke i nærheden af den hurtigt løbende Inge Jørgensen fra Roskilde på førstepladsen.

I klassen H70 havde OK Gorm tre løbere til start. Poul Erik Buch vandt bronze og var kun 50 sekunder fra sølvmedaljen i den stærke klasse med 27 deltagere. Hans Christian Strib blev nummer 9, mens Flemming Andersen havde fejlklip.

I klassen D55 med Anette Lund var der usikkerhed om resultatet, da en post sidst på banen havde forkert kontrolnummer.

- Det betød, at Anette her brugte tid på at lede efter en post med det rigtige nummer. Den fandt hun naturligvis ikke på grund af denne arrangørfejl og hun kom ind som nummer fire, oplyser OK Gorm.

En fjerdeplads blev det også til formanden Pernille Buch efter et godt løb i et stærkt D 40 felt.

Gode placeringer blev det til Jens Kr. Laursen i H50 og Ole Binder i H60. Klubbens eneste ungdomsløber, der deltog, var Esben Ø. Pedersen, som havde fejlklip.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce