Annonce
Jelling

Gorms gamle drenge fik medaljer med hjem

Orienteringsløberne Karl Kristian Terkelsen, Hans Chr. Strib, Poul Erik Buch, Flemming D. Andersen fra OK Gorm fik gode placeringer DM i Stafet. PR-foto
10 lokale løbere fra OK Gorm deltog i weekendens danske mesterskaber. Med blandet succes.

Jelling: Gribskov Mårum var i weekenden rammen om de danske mesterskaber i Stafetorientering. OK Gorm havde fire hold med, og det blev til to sæt medaljer i klassen H70. Sølv til Karl Kristian Terkelsen og Hans Christian Strib på Gorm 1, og bronze til Gorm 2 med Flemming D. Andersen og Poul Erik Buch på holdet.

- Det vidner om højt niveau blandt de gamle drenge i klubben, når begge hold kom på podiet. 14 hold var der i denne klasse, skriver orienteringsklubben.

I D 21 med Nina G. Najbjerg, Rikke Binder og Pernille Buch på holdet blev det til en fjerdeplads i et felt, der også tæller landsholdsløbere. I H20 havde OK Gorm også hold med ved Jens Kr. Pedersen, Hans V. Pedersen og Esben Petersen. De blev nummer seks af ni hold.

Annonce

DM går over i OK Gorms nyere historie

Dagen efter foregik det individuelle danske mesterskab, DM Lang. Et mesterskab, som vil gå over i nyere tids Gorm-historie.

- Det er nemlig første gang inden for de seneste 10 år, at klubben overhovedet ikke fik nogen medalje med hjem ved DM Lang. Inden for de seneste 10 år er der kun to år, hvor det ikke blev til mindst én guldmedalje, ofte også suppleret med en sølv eller bronzemedalje også, skriver orienteringsklubben.

Sådan skulle det ikke være i år. Formanden Pernille Buch, som har vundet tre danske mesterskaber i år var naturligvis en af de Gormløbere, der var forventninger til, men Pernille måtte nøjes med en femteplads i D40.

I klassen H70, hvor Gorm havde alle klubbens løbere på skamlen dagen forinden, var der også visse forventninger, men heller ikke her lykkedes det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce