Annonce
Livsstil

Græskarkage

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Det er halloween 31. oktober.

Halloween er en gammel, keltisk skik, men når man taler om halloween i dag, er det altid om den amerikanske fejring. Hvis du udhuler dit græskar til et sjovt hoved, så prøv dette.

Den bedste måde at forlænge levetiden for dit græskarhoved er at pensle det med atamon indvendigt overalt. Det aktive stof i atamon er natriumbenzoat (E-211), som hæmmer væksten af skimmel- og gærsvampe.

Til græskarkagen bruges:

2 dl neutral olie

200 g brun farin

3 æg

300 g græskar

200 g hvedemel

½ spsk. kanel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. friskrevet ingefær

Glasur af flormelis, revet ingefær og lidt vand.

Pynt med græskarkerner.

Riv græskar uden skal groft på et rivejern.

Pisk farin og æg, tilsæt olien sammen med hvedemel, kanel, bagepulver og friskrevet ingefær.

Til sidst vendes det revne græskar i.

Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og hæld dejen heri.

Bag kagen cirka en time ved 175 grader i en varmluftsovn.

Lad kagen afkøle og pynt den eventuelt med ingefærglasur og græskarkerner.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce