Annonce
Navne

Grand Prix vinder Laurits Emanuel: - Jeg glæder mig til at komme hjem til Bramming!

Fyr og Flamme løb lørdag aften med sejren i årets Melodi Grand Prix. Nu glæder guitarist og sangskriver Laurits Emanuel sig til at komme hjem til familien i Bramming. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
Grand Prix-sejren er et ekstra boost på karrieren for den allerede succesfulde duo Fyr & Flamme med guitarist Laurits Emanuel, der for lidt over et år siden flyttede til Bramming.

BRAMMING: Glæden over sejren i Dansk Melodi Grand Prix var der ingen ende på hos Jesper Groth og Laurits Emanuel, da de lørdag aften vandt. Og som det er, når man har vundet, er dagene derpå hektiske, for forberedelserne til duoens deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix i Holland er allerede i gang. Derfor bor Laurits Emanuel, der for lidt over et år siden flyttede til Bramming, lige nu på hotelværelse i København.

- Jeg glæder mig til at komme hjem til Bramming. Komme tilbage til mine chiliplanter, min kone og mine børn. Lige nu ligner jeg en kontortype, og jeg tror egentlig først, det går op for mig, hvad der er sket, når jeg har børnene i min favn, siger han et par dage efter sejren.

33-årige Laurits Emanuel er far til to sønner på henholdsvis tre år og et halvt år og tre år. Den ældste går i børnehave, mens den yngste passes af moderen.

Annonce

- Hun tager fuld barsel, mens jeg render rundt og leger popstjerne, som Laurits Emanuel udtrykker det.

Savner at spille fodbold

Familien flyttede til Bramming op til årsskiftet 2019/2020, fordi Laurits Emanuels hustru er nyuddannet læge og fik et KBU-ophold - det som tidligere hed turnus - på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

- Det er nok de færreste, der ved, at vi bor i Bramming. Eller har vidst det indtil nu. Min kone har tidligere boet i Bramming, og børnene har en dejlig mormor og en dejlig oldemor i byen. Så det er godt. Men det har været lidt svært for mig at socialisere mig i byen på grund af alt blev lukket ned på grund af corona, siger Laurits Emanuel om, hvorfor det blev Bramming og ikke Esbjerg, familien flyttede til i juledagene 2019. Han savner blandt andet nogen at spille lidt fodbold med.

- Jeg er nemlig en glimrende mandagstræner!


Jeg glæder mig til at komme hjem til Bramming. Komme tilbage til mine chiliplanter, min kone og mine børn. Lige nu ligner jeg en kontortype, og jeg tror egentlig først, det går op for mig, hvad der er sket, når jeg har børnene i min favn, siger han et par dage efter sejren.

Laurits Emanuel


Men først drejer det sig om det kommende internationale Melodi Grand Prix i Holland. Og arbejdet med at færdiggøre en ny plade samt en kommende turné med Fyr & Flamme.

- Der går billetsalget strygende, skal jeg hilse og sige, siger Laurits Emanuel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce