Annonce
Kultur

Gratis billetter, hvis du er hurtig: Quasar afgøres i musikteateret

Bandet At Ease fra Vejle er en af fem finalister i talentkonkurrencen Quasar Vejle 2021, der afvikles fredag den 18. juni i Vejle Musikteater. Foto: Jelling Musikfestival
Vi fik ingen Jelling Musikfestival i år, men det skal ikke hindre afviklingen af talentkonkurrencen Quasar, som i år for første gang foregår i Vejle Musikteater og livestreames, så alle kan se med.

Vejle: Jelling Musikfestival skydes normalt i gang af Quasar-finalen. Men den aflyste festival får i år ikke lov at hindre talentkonkurrencen i at nå frem til et vindernavn. I stedet for festivalrammen foregår finalen som en koncert med fem bands i Vejle Musikteater.

Man kan få gratis billetter til begivenheden, hvis man er blandt de 250 hurtigste til at reservere billet på musikteatrets hjemmeside fra tirsdag den 8. juni klokken 12. Der kræves coronapas for at komme ind.

Finalen livestreames også, så man kan se den hjemmefra. Arrangementet finder sted fredag den 18. juni.

Annonce

Fem klar til finale

Finalisterne omtales i en pressemeddelelse fra Jelling Musikfestival på denne måde:

Animaux Animé, Kolding - dansabel dødsdisko.

At Ease, Vejle - energifuld soul og r’n’b.

Boys From Heaven, Haderslev - episk rockmusik.

Kalaset, Middelfart - fængende indierock.

Schwarze Fiktion, Aarhus - punket synthrock.

Vinderbandet får tildelt 12 betalte spillejob på blandt andet Jelling Musikfestival og Nibe Festival i 2022, foruden på en stribe regionale spillesteder. I år vil vinderen desuden få æren af at varme op for Hugorm den 29. juni under festugen Vejle Alive.


De fem finalebands kunne i disse tider have trukket stikket på karrieren, men har i stedet kæmpet stædigt videre og dygtiggjort sig. Det er i sig selv en sejr.

Lars Charlie Mortensen, leder af Jelling Musikfestival


Publikum i salen og de, der ser med på skærmen, har desuden mulighed for at stemme på deres favorit og derigennem tildele publikumsprisen og tre medfølgende supportjob til ét af de fem bands.

Annonce

Kunsten trodser trange kår

Festivalleder Lars "Charlie" Mortensen siger:

- Det er en særlig oplevelse at spille foran et festivalpublikum. Det får Quasar-finalisterne ikke mulighed for i år, men showet i Vejle Musikteater bliver en erstatning, der samtidig giver kunstnerne adgang til fremtidige festivaljobs. Jeg synes, årets finalefelt beviser, at kunsten altid vil overleve gennem trange kår. De fem finalebands kunne i disse tider have trukket stikket på karrieren, men har i stedet kæmpet stædigt videre og dygtiggjort sig. Det er i sig selv en sejr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce