Annonce
Børkop

Gratis golf og sommersjov for børn: Golfklub svinger med den store kølle i næste uge

I uge 31 kan man spille gratis golf i Brejning. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Kellers Golf Klub har hvert år stor succes med en uge med gratis golf. I år udvides konceptet med et nyt tiltag for børn.

Brejning: I uge 31 sker der masser af ting og sager hos Kellers Golf Klub.

Overordnet kan man selvfølgelig stadig bare spille golf, som man plejer, men det er gratis. Og er man nybegynder kan man også gratis prøve kræfter med den store pay- and playbane.

Det har man prøvet før i klubben med stor succes. Men i år er der dog tilført en ting, der er helt ny.

Annonce

- Sommersjov for børn er et nyt tiltag for børn, hvor klubbens junior- udvalg laver forskellige lege med børnene. Der er ikke tale om, at børnene skal lære at spille golf på en traditionel måde, men der vil være er en masse lege, der på en eller anden måde kredser sig om golfen, lyder det fra Anette Daugaard-Hansen, der sammen med sin mand, Peter, er daglig leder af golfklubben.

Sjov sommergolf for børn

Sjov Sommergolf foregår i Kellers Park Golf Club 29. og 30. juli - begge dage kl. 10-14.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag samt forplejning på dagen. Bedsteforældre og forældre er velkommen på sidelinjen.

Pris: 100 kr. pr. dag (incl. forplejning og goodiebags).

Tilmeld dig til: post@kellersparkgolfclub.dk

Sidste år prøvede man også kræfter med gratis golf, som er tiltag mange klubber rundt i Danmark byder på i uge 31. I Brejning har det været med til at gøre en forskel.


Det har den klare fordel, at spillerne får prøvet banen af og ser, hvor lækker og godt et sted vi har.

Peter Daugaard-Hansen, daglig leder


- Vi havde sidste år 1100 forbi i uge 31, og det er et meget flot tal for os. Det har den klare fordel, at spillerne får prøvet banen af og ser, hvor lækker og godt et sted vi har. Den viden tager de med hjem til deres egen klubber. Og så går snakken jo forhåbentligt der. Snakken indbyrdes mellem golfspillere er den bedste måde for os at sprede kendskabet til vores baner, forklarer Peter Daugaard-Hansen.

Flere medlemmer

Han kan dog ikke direkte se, om det har betydet noget på medlemstallet, at man sidste år holdt åbent hus med mange deltagere. Men faktum er dog, at klubben i Brejning i år har oplevet en ret stabil fremgang i medlemstallet. Cirka 70 nye medlemmer er det blevet til, hvilket må siges at være en stor stigning, da der ved sæsonens start var omkring 450 medlemmer.

Det hører med til historien, at corona-nedlukningen betød flere golfspillere over hele landet, da golfen jo hurtigt viste sig som en ekstra interessant sport, hvor man netop dyrker spillet udendørs med store afstande mellem hinanden.

Annonce

Sådan gør man

Hvis man ønsker at gå en runde golf ganske gratis skal man melde sig til på klubbens hjemmeside, og det er først til mølle. Hvis man melder sig i denne uge, følger der et nyt tiltag med.

- Frem til fredag i denne uge fungerer det på den måde, at man melder sig til, og det er selvfølgelig stadig gratis at spille en runde, men man skal købe en buffet til 100 kroner. Det er et nyt tiltag, vi byder på. Vi vil gerne på den måde vise spillerne ind i vores dejlige café. Fra lørdag behøver man ikke købe en buffet for at få en banetid, men så er de bedste tider nok taget, forklarer Peter Daugaard-Hansen.

Der er gratis golf fra mandag til søndag i uge 31.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce