Annonce
Give

Gratis udendørs morgengymnastik i Give

Torsdag den 2. maj starter den gratis morgengymnastik ved Huset i Give. Det er Idræt i dagtimerne, der står bag konceptet. Foto: Lars Damgaard
Idræt i dagtimerne i Give gentager succesen fra sidste sommer med morgengymnastik på plænen ved Huset.

GIVE: Fra og med maj tilbydes der igen hver torsdag kl. 9 ved Bibliotek/Huset gratis morgengymnastik for alle uanset form og alder. Efterfølgende er der mulighed for kaffe og rundstykker mod en mindre betaling. Tilmelding er ikke nødvendig man møder bare op

- Torsdag den 2. maj er der dog i dagens anledning gratis kaffe/rundstykker til alle, der møder op og er aktive. Det skyldes, at vi fejrer, at Egtved er kommet med som sted nr. 5 i kommunen hvor der er morgengymnastik, fortæller Lars Damgaard, der er leder af Idræt i dagtimerne i Vejle.

De 4 andre steder Egtved, Ødsted og Vejle (2 steder) tilbydes der også gratis rundstykker/kaffe første gang for at fejre Egtved er kommet med i ”familien”

- Det er fantastik med Idræt i dagtimerne i Give. De har nogle meget engagerede frivillige som i dagligdagen formår at samle op til 100 deltagere i Ikærhallen. Og sidste sommer var der cirka 60, der mødte op til udendørs morgengymnastik lyder det anerkendende fra Lars Damgaard.

Erfaringen fra de forskellige byer har vist at ca. 35 % af de fremmødte ikke dyrkede nogen former for motion.

- En af grundideerne bag Idræt i dagtimerne er jo netop at gøre inaktive borgere til aktive borgere, udtaler Lars Damgaard.

Konceptet med gratis morgengymnastik så dagens lys i sommeren 2014, hvor det startede ved naturskønne Albuen i Vejle, og siden har det så udviklet sig til fem steder i kommunen.

Forventningen er, at cirka 350 borgere hver uge et eller andet sted i kommunen vil være til udendørs morgengymnastik.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce