Annonce
Vejle

Grimme skraldespande i Skyttehushaven er snart fortid

Skraldespandene her var kun en midlertidig løsning. I løbet af den kommende uge sættes 15 spritnye, galvaniserede skraldespande op i Skyttehushaven. Foto: Flemming Larsen
Det har hele tiden været planen, at der skal være 15 galvaniserede skraldespande, som dem vi kender fra gågaden i Vejle. Skiltene er ved at blive lavet om, og flere legeredskaber er også med i overvejelserne.

Vejle: De sorte plastikskraldespande med sorte plastiksække i Skyttehushaven, der har været udskældt af flere af havens brugere, er snart fortid.

- Der har været holdt en del store arrangementer i haven i løbet af sommeren. Derfor blev vi nødt til at stille nogle midlertidige skraldespande op til affaldet; det har aldrig været tanken, at de skulle stå der permanent. De galvaniserede skraldespande, 15 styk, som passer til blandt andet havens lamper og bænke, har bare været forsinket, siger Camilla Jørgensen, teamkoordinator i projektafdelingen i Teknik & Miljø i Vejle Kommune.

Hun har ikke hørt, at de nuværende skraldespande har været udskældte, fordi de ikke passer til havens nye, elegante look - men under alle omstændigheder er plastikspandene på vej væk:

- De galvaniserede skraldespanden er mage til dem, vi kender fra gågaden i Vejle. De er todelte, og det håber vi selvfølgelig, havens brugere tænker over, når de bruger dem, siger Camilla Jørgensen.

De permanente skraldespande ventes at være på plads inden for en uges tid.

Nye skilte og flere lejeredskaber

Samtidig er der også nye skilte på vej til Skyttehushaven.

- Vi har fået flere henvendelser, der gik på, at bogstaverne faldt af skiltene. Det har firmaet beklaget, og skiltene er lige nu ved at blive lavet om, så de kan holde til al slags vejr, siger Camilla Jørgensen.

Teamkoordinatoren oplyser, at man også har fået flere henvendelser omkring legeredskaber. Flere savner den gamle - og større - legeplads, der var i haven tidligere.

- Her er vi ved at undersøge mulighederne for, at der kommer nogle flere ting, siger Camilla Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce