Annonce
Sport

Grindsted får kun én bokser med til JM

Kian Møller Nielsen (t.v.) skulle i weekenden ud i en kvalifikationskamp om at komme til den kommende weekends JM. Efter en meget tæt kamp tabte Grindsted-bokseren på point og må derfor se JM fra tilskuerpladserne. Arkivfoto: Alex Hermann
Bokseklubben Grindsted Atletklub var i weekenden vært for de jyske mesterskaber for begyndere. Værterne viste sig at være meget gæstfrie og tog ikke selv nogen guldmedalje.
Annonce

Grindsted: Guldmedaljerne blev sendt uden for bygrænsen, men to sølvmedaljer blev vundet af boksere fra arrangørklubben i Grindsted, da Magion i denne weekend lagde gulv til de jyske mesterskaber for begynderboksere - altså for boksere med højst 10 kampe på cv'et.

Mens formanden for Bokseklubben Grindsted Atletklub, Jørgen Hede Jensen, er glad for arrangementet, der forløb helt, som han havde håbet, kunne han godt have ønsket sig lidt mere resultatmæssigt. Dels i form af lidt guldmedaljer, men formanden er samtidig ærgerlig over, at Kian Møller Nielsen tabte sin kvalifikationskamp om at komme med til den kommende weekends jyske mestreskaber for eliteboksere.

Kian Møller Nielsen mødte i en kvalifikationskamp Mathias Højer fra Lindholm, og kun en af dem kunne få plads ved JM. Det bliver nordjyden, som efter en tæt kamp vandt med knebne 3-2.

- Jeg synes altså, at han vandt den kamp, men den var helt tæt. Jeg synes, at Kian scorer mest, men der var tre andre, der syntes det modsatte, siger Jørgen Hede Jensen.

Annonce

Tre boksere til Vejle i weekenden

Dermed får Grindsted AK kun én bokser med til elite-JM, som finder sted i Vejle. Det er Martin Egebæk, som går efter guldet i fjervægt. Leutrim Muli og Christian Bjørn skal med til JM for U19-boksere, og de varmede i weekenden op med hjemmesejre i Magion, hvor begge vandt deres kampe.

- Christian Bjørn vandt på point, og Leutrim Muli stoppede sin modstander i 3. omgang, så de bør begge være klar til JM i den kommende weekend, hvor de begge skal bokse i U19, fortæller Jørgen Hede Jensen.

Weekenden igennem var Magion godt besøgt, og formanden er glad for, at folk lagde vejen forbi.

- Især lørdag eftermiddag og aften var der fint besøgt. Der var nok omkring 100 tilskuere udefra og så alle de andre deltagere, der kiggede på. Så der har nok været omkring et par hundrede tilskuere, siger Jørgen Hede Jensen.

Der blev i alt bokset omkring 55 kampe i Grindsted i løbet af weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce