Annonce
Billund

Grindsted GIF Håndbold har også brug for private sponsorer

Grindsted GIF's herreholds oprykning til 1. division skal finansieres af kommunalt sponsorat, private sponsorer og entré. Arkivfoto: Martin Ravn
Oprykningen til 1. division for GGIF's herrehold koster cirka 400.000 ekstra årligt i omkostninger. Derfor er der også brug for private sponsorer i klubben.
Annonce

Grindsted: En oprykning til 1. division koster anslået 400.000 kroner ekstra i administration og buskørsel for Grindsted GIF Håndbold.

Derfor falder sponsoratet fra Billund Kommune på 200.000 kroner på et tørt sted.

- Det er vi rigtig glade for, siger Michael Steen-Andersen, næstformand og økonomiansvarlig i GGIF Håndbold.

Annonce

Entré på hjemmekampe

Sponsoratet fra kommunen er ét af tre ben i den økonomiske plan for at betale for en oprykning.

Den andet ben er entré (30 kroner) til holdets hjemmekampe. Det begyndte man allerede at tage i foråret.

- Vi startede ud med at give gratis entré for at få så mange som muligt i hallen, men som vi begyndte at kunne se, at det her blev en lidt dyrere fornøjelse, valgte at tage entré. Det er heldigvis blevet taget godt imod af folk, der kommer. De synes, det er fair, siger de, at der er en lille betaling. På en sæson skal det gerne give cirka 100.000 kroner, forklarer Michael Steen-Andersen.

Annonce

Private sponsorater

Det sidste ben er sponsorater fra virksomheder, hvor klubben håber at finde de sidste 100.000 kroner - og finde netværk:

- Vi ser det som mere end et håndboldprojekt. Det skal også fastholde unge i kommunen, og det skal ske i samspil med virksomhederne. Så det handler ikke kun om penge, men også om at få et netværk med virksomheder, som kan tilbyde arbejdspladser eller uddannelser til de unge. På den måde skal det også blive en gevinst for virksomhederne, siger Michael Steen-Andersen.

Klubben havde allerede før oprykningen til 1. division øget sponsorbudgettet med cirka 400.000 kroner årligt, så at skulle finde flere penge blandt lokale virksomheder bliver bestemt en udfordring, forudser næstformanden.

- Særligt i disse coronatider har virksomhederne meget at slås med, og så står sponsorater ikke lige øverst på listen, siger Michael Steen-Andersen, der derfor er desto gladere for kommunens opbakning:

- Der ligger en stor signalværdi i, at Billund Kommune går med. Det efterspørger virksomhederne.

Pengene skal gerne være fundet inden sæsonstart 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce