Annonce
Billund

Grindsted GIF kæmpede sig til tre point

Grindsted GIF tog torsdag aften tre point med hjem fra udekampen i Horne. Søndag formiddag kommerBV Oksbøl på besøg i Grindsted til en kamp,  der begynder klokken 11. Arkivfoto: Alex Hermann
Grindsted GIF's fodboldherrer er fortsat uden nederlag i efterårssæsonen. Efter endnu en sejr er Grindsted øverst i rækken og bejler til oprykning.
Annonce

Grindsted: De bedste fodboldherrer fra Grindsted GIF spiller halvvejs i efterårssæsonen fortsat med i den sjove ende af tabellen. Torsdag aften blev det til en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr i Horne, og dermed kan Grindsted - i hvert fald for en stund - igen nyde synet af sig selv på rækkens førsteplads.

HTS, som er et fodboldsamarbejde mellem klubberne i Horne, Tistrup og Sig, ligger egentlig i den tunge ende af rækken, men det var langt fra ensbetydende med, at det skulle blive en overkommelig opgave for Grindsted-spillerne. Tværtimod.

- Der skulle arbejdes stenhårdt for at få lov til noget som helst. Det var egentlig ikke særligt kønt at se på, men sådanne fodboldkampe findes også på programmet i løbet af en sæson. Hatten af for, at mine spillere møgtrætte forlod banen som vindere, siger Grindsted-træner Christian Thorne.

Annonce

Forsvaret gør det godt

Kampens eneste scoring faldt efter en halv time, hvor Pirasath Raguleswaran fik kæmpet kuglen fra en modspiller. Herefter viste han ingen nåde og sendte den i netmaskerne til det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Udover de tre point glæder Grindsted-træneren sig over, at det endnu en gang lykkedes at holde modstanderen fra at score.

- Vores forsvarskæde gør det fremragende i øjeblikket, støttet af en arbejdsvillig midtbane, siger Christian Thorne.

Annonce

Hjemmekamp på søndag

Blot fire gange i sæsonens hidtil syv kampe er der blevet scoret mod Grindsted. Til gengæld er der plads til forbedringer i den modsatte ende af banen.

- Offensivt leder vi efter flere løsninger i øjeblikket. Vi har en stor værktøjskasse at rode i, og jeg er sikker på, at vi får fundet det helt rigtige værktøj frem til søndagens kamp, lyder det fra Christian Thorne.

Næste kamp er søndag formiddag klokken 11, hvor BV Oksbøl kommer på besøg på Grindsted Stadion. Det er et hold, som ligger under midten i den meget jævnbyrdige række, og de er helt sikkert ude efter revanche, når de kommer til Grindsted. I holdenes første møde for en måned siden tog Grindsted hjem fra Vestjylland med en sejr på hele 6-2.


Der skulle arbejdes stenhårdt for at få lov til noget som helst. Det var egentlig ikke særligt kønt at se på, men sådanne fodboldkampe findes også på programmet i løbet af en sæson.

Christian Thorne, træner, Grindsted GIF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Stor efterskole har sendt 200 elever og 40 ansatte hjem: Men undervisningen kører for fuldt blus

Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Vejle

Mere end 4000 testet på en uge: Så lang er corona-køen i Spinderihallerne

Annonce