Annonce
Billund

Grindsted GIF roterer på bænken: To trænertalenter har nu det fulde sportslige ansvar

Allerede i sin første kamp som Grindsted-træner viste Rasmus Bertelsen (i grå trøje) et så stort engagement, at dommerne fandt det nødvendigt at tage det gule kort i brug for at få skruet ned for lyden. Bertelsen og de andre GGIF'ere er kommet godt fra start i den nye sæson i 1. division. Arkivfoto: Alex Hermann.
Det er med Flemming Pedersen på trænerbænken, at Grindsted GIF på fem år er styret fra serie 1 til 1. division. Nu træder han et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til Rasmus Bertelsen og Jacob Vinholt Pedersen.

Grindsted: Der er byttet om på rollerne på trænerbænken hos 1. divisionsholdet i Grindsted GIF. Officielt er Flemming Pedersen cheftræner, mens Jakob Vinholt Pedersen og Rasmus Bertelsen er hans assistenter, men gennem hele den indeværende sæson har det forholdt sig lige modsat.

Hvis tilskuerne undervejs i kampene har rettet øjnene mod trænerbænken, har der ikke hersket den store tvivl om, at Flemming Pedersen er trådt et skridt i baggrunden og ladet de to øvrige styre festlighederne.

- Det er helt i tråd med det, vi gerne vil. Nu har vi to unge og talentfulde trænere, som virkelig gør det godt. Så skal jeg ikke stå i vejen for dem, når vi har muligheden for at give dem noget ekstra ansvar, siger Flemming Pedersen og tilføjer, at det allerede på nuværende tidspunkt er d'herrer Bertelsen og Vinholt, der i det daglige står med det fulde ansvar for både træning og kamp.

Annonce

Næste hjemmekamp 23. oktober

  • Grindsted GIF skal i aktion i 1. division igen på lørdag, hvor holdet skal en tur til Odder.
  • Næste hjemmekamp er lørdag den 23. oktober, hvor holdet spiller hjemme i Lynghallen mod Skovbakken IK fra Aarhus. De to hold gav i foråret hinanden en særdeles jævnbyrdig og dramatisk kamp, hvor Grindsted først i de sidste sekunder hev en sejr på en enkelt mål hjem.
  • Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 16.

- Det er et godt makkerpar, og de er i hvert fald meget dygtigere til det end mig, så det er jeg helt tryg ved, siger Flemming Pedersen, hvis træner-cv i parentes bemærket tæller fire år som U21-landstræner med VM-guld, VM-bronze, EM-sølv og EM-bronze som resultat.

Et godt team

Rasmus Bertelsen kom til Grindsted GIF inden sæsonen, mens Jakob Vinholt Pedersen var nødt til at indstille sin aktive karriere, da han i Grindsteds anden kamp i 1. division igen blev ramt af en hjernerystelse. Siden har han været en del af trænerteamet, og nu skal han altså vænne sig til at stå i forreste række.

Jacob Vinholt Pedersen var med til at spille Grindsted GIF op i 1. division. Men allerede i holdets anden kamp i 1. division blev han ramt af en hjernerystelse og har ikke siden været på banen. Derfor kastede Jacob Vinholt Pedersen, der er tidligere ungdomslandsholdsspiller, sig i stedet over trænergerningen. Arkivfoto: Martin Ravn.

- Allerede da vi kom ind i august, kunne jeg mærke, at det fungerede. De har fået mere og mere ansvar, og efterhånden ligger ansvaret for alt det sportslige hos dem, siger Flemming Pedersen.

Rasmus Bertelsen har stor ekspertise i den defensive del af håndboldspillet, mens Jacob Vinholt Pedersen i højere grad nørder i angrebet. Det giver et godt match.

- Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere, siger Flemming Pedersen, der fortsat vil være en del af teamet omkring holdet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rasmus Bertelsen eller Jacob Vinholt Pedersen.

Flemming Pedersen har stået i spidsen for Grindsted GIF's håndboldherrer, siden holdet spillede i serie 1. Siden er det kun gået én vej, og nu ligger holdet pludselig i den bedste halvdel af 1. division. Nu træder træneren et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til to yngre modeller. Arkivfoto: John Randeris.

Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere.

Flemming Pedersen
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Alarm 112

Brugte stige til indbrud: Tyvene kom ind gennem vinduer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce