Annonce
Billund

Grindsted GIF roterer på bænken: To trænertalenter har nu det fulde sportslige ansvar

Allerede i sin første kamp som Grindsted-træner viste Rasmus Bertelsen (i grå trøje) et så stort engagement, at dommerne fandt det nødvendigt at tage det gule kort i brug for at få skruet ned for lyden. Bertelsen og de andre GGIF'ere er kommet godt fra start i den nye sæson i 1. division. Arkivfoto: Alex Hermann.
Det er med Flemming Pedersen på trænerbænken, at Grindsted GIF på fem år er styret fra serie 1 til 1. division. Nu træder han et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til Rasmus Bertelsen og Jacob Vinholt Pedersen.

Grindsted: Der er byttet om på rollerne på trænerbænken hos 1. divisionsholdet i Grindsted GIF. Officielt er Flemming Pedersen cheftræner, mens Jakob Vinholt Pedersen og Rasmus Bertelsen er hans assistenter, men gennem hele den indeværende sæson har det forholdt sig lige modsat.

Hvis tilskuerne undervejs i kampene har rettet øjnene mod trænerbænken, har der ikke hersket den store tvivl om, at Flemming Pedersen er trådt et skridt i baggrunden og ladet de to øvrige styre festlighederne.

- Det er helt i tråd med det, vi gerne vil. Nu har vi to unge og talentfulde trænere, som virkelig gør det godt. Så skal jeg ikke stå i vejen for dem, når vi har muligheden for at give dem noget ekstra ansvar, siger Flemming Pedersen og tilføjer, at det allerede på nuværende tidspunkt er d'herrer Bertelsen og Vinholt, der i det daglige står med det fulde ansvar for både træning og kamp.

Annonce

Næste hjemmekamp 23. oktober

  • Grindsted GIF skal i aktion i 1. division igen på lørdag, hvor holdet skal en tur til Odder.
  • Næste hjemmekamp er lørdag den 23. oktober, hvor holdet spiller hjemme i Lynghallen mod Skovbakken IK fra Aarhus. De to hold gav i foråret hinanden en særdeles jævnbyrdig og dramatisk kamp, hvor Grindsted først i de sidste sekunder hev en sejr på en enkelt mål hjem.
  • Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 16.

- Det er et godt makkerpar, og de er i hvert fald meget dygtigere til det end mig, så det er jeg helt tryg ved, siger Flemming Pedersen, hvis træner-cv i parentes bemærket tæller fire år som U21-landstræner med VM-guld, VM-bronze, EM-sølv og EM-bronze som resultat.

Et godt team

Rasmus Bertelsen kom til Grindsted GIF inden sæsonen, mens Jakob Vinholt Pedersen var nødt til at indstille sin aktive karriere, da han i Grindsteds anden kamp i 1. division igen blev ramt af en hjernerystelse. Siden har han været en del af trænerteamet, og nu skal han altså vænne sig til at stå i forreste række.

Jacob Vinholt Pedersen var med til at spille Grindsted GIF op i 1. division. Men allerede i holdets anden kamp i 1. division blev han ramt af en hjernerystelse og har ikke siden været på banen. Derfor kastede Jacob Vinholt Pedersen, der er tidligere ungdomslandsholdsspiller, sig i stedet over trænergerningen. Arkivfoto: Martin Ravn.

- Allerede da vi kom ind i august, kunne jeg mærke, at det fungerede. De har fået mere og mere ansvar, og efterhånden ligger ansvaret for alt det sportslige hos dem, siger Flemming Pedersen.

Rasmus Bertelsen har stor ekspertise i den defensive del af håndboldspillet, mens Jacob Vinholt Pedersen i højere grad nørder i angrebet. Det giver et godt match.

- Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere, siger Flemming Pedersen, der fortsat vil være en del af teamet omkring holdet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rasmus Bertelsen eller Jacob Vinholt Pedersen.

Flemming Pedersen har stået i spidsen for Grindsted GIF's håndboldherrer, siden holdet spillede i serie 1. Siden er det kun gået én vej, og nu ligger holdet pludselig i den bedste halvdel af 1. division. Nu træder træneren et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til to yngre modeller. Arkivfoto: John Randeris.

Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere.

Flemming Pedersen
Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

KLUMME

Motionscyklister sætter livet på spil, når de fylder hele vejen - jeg oplevede det selv og tænkte: 'Hvordan pokker er det, I cykler?'

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Annonce