Annonce
Speedway

Grindsted har fået en stærk B-kører på plads

Adam Ellis, der her ses med den gule hjelmfarve, bliver en af Grindsteds B-kørere i den kommende sæson. Han var også i klubben i år, hvor han viste, at han godt kan finde rundt på en speedwaybane. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Engelske Adam Ellis har netop underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

GRINDSTED: Han har gjort det aldeles glimrende i denne sæson, og derfor var det også helt naturligt at have en aftale for 2020.

Fire matcher i 2019 og i alt 44 point. Den slags siger man ikke nej til, når man er Grindsted og har ambitioner om at præstere godt i den kommende sæson.

- Vi er glade for, at vi har fået Adam Ellis på plads. Han er ung, og han er en dygtig B-kører, der samtidig også giver en masse til holdet. Han er god at have i ryttergården, mener Grindsted-holdleder Morten Peterson.

Adam Ellis er englænder, men han er egentlig født i Frankrig, hvor forældrene drev to værtshuse.

- Han gør det også godt rundt omkring i andre ligaer, så vi er egentlig trygge ved, at han også er hos os fremadrettet. Jeg forventer, at han kommer til at køre en hel af matcherne, men i sidste ende handler det jo også lidt om, hvordan han er i stand til at præstere, men i år leverede han varen, tilføjer Morten Peterson.

For kort tid siden kunne JydskeVestkysten fortælle, at rutinerede Kenneth Bjerre bliver Grindsteds store A-profil i 2020, og holdleder Peterson krydser fingre for, at Bjerre, Ellis og holdet får succes.

- Det trænger vi til. Det må man bare sige, og vi er virkelig opsatte. Det er ikke sikkert, at vi vinder superfinalen, men vores målsætning er en plads i superfinalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Folketingspolitikere på besøg i Toftum: - Der skal findes en ordentlig løsning

112

Ung spritbilist blev afsløret i McDrive

Vejle

Sidder du også i haven i stedet for på festivalpladsen? Lyt til noget nyt - hvis du tør

Jelling

2000 burgere fra Brugsen til Hjemlig Musikfestival: Det er helt vildt

Annonce