Annonce
Billund

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Børnene er velkomne i Grindsted Kirke, her er det børnekor. Foto: Anne-Kathrine H. Johansen
Annonce

Grindsted: Mange familier har i løbet af  corona-tiden gjort det til en tradition at synge sammen fredag aften til DRs ”Fællessang – hver for sig”.

Efter sommerferien er der mulighed for sang for hele familien i Grindsted kirke, for kirken tilbyder igen Familiekor, hvor børn og voksne kan være sammen om sang og musik. Til Familiekor kan man som forælder, bedsteforælder eller anden voksen gå til noget sammen med sit barn og få en lille time sammen i en ofte travl hverdag.

- Her skal der synges, klappes og danses med hinanden i Grindsted kirkes imponerende kirkerum. Repertoiret kommer til at spænde vidt med både kendte og nye sange, ligesom der også er åbent for ønsker fra såvel børn som voksne, fortæller korleder Anne-Kathrine H. Johansen i en pressemeddelelse.

Forløbet strækker sig fra onsdag d. 9/9 til onsdag d. 11/11 kl. 17.15-18.00 og er målrettet børn i 0.-3. klasse, men yngre eller ældre søskende er dog også velkomne, evt. sammen med en ekstra voksen.

- Det er absolut ikke nødvendigt at være god til at synge. Bare man kan lide musik, er man meget velkommen, lyder det fra korlederen.

Forløbet er gratis, men tilmelding er nødvendig til Anne-Kathrine H. Johansen på akhj@km.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce