Annonce
Billund

Grindsted Petanqueklub indbyder til en kugledyst

Grindsted Petanque Klub indbyder til en konkurrence på banen ved Torvet. Det foregår alle lørdage i august og september. Arkivfoto: Jan Kronvold
Hver lørdag i august og september er der mulighed for at deltage i en konkurrence på petanque-banen ved Torvet.
Annonce

Grindsted: Bymidten i Grindsted har i forbindelse med strand-temaet fået opstillet en petanquebane, som byens borgere og andre har haft mulighed for at benytte i hele juli.

Grindsted Petanque har haft repræsentanter ved banen nogle lørdag formiddage, og det vil der også være i de kommende lørdage fra klokken 10 – 13, hvor klubben indbyder til en konkurrence i kuglekast.

- I august og september vil klubben lave en konkurrence, som går ud på, at man med tre petanquekugler skal ramme flest af tre petanque-kugler, som er placeret otte meter fra kastecirklen, fortæller Palle Jacobsen, der er formand for Grindsted Petanque Klub i en pressemeddelelse.

De fire bedste på dagen vil få præmier og de vil gå videre til en slutfinale. Vinderen vil her modtage et gavekort på 500 kroner.

Alle kan deltage, og man kan få registreret ét forsøg pr. uge.

- Der er mulighed for at øve sig alle de andre dage på banen ved Torvet. Vi håber på en god tilslutning til konkurrencen, siger Palle Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce