Annonce
Sport

Grindsted-piger blev løbet over ende af Aalborg

Grindsted-pigerne var mandag aften på en alt for vanskelig opgave mod ligaholdet fra Aalborg, der kunne tage hjem fra Grindsted med en sejr på 45-16. Arkivfoto: Alex Hermann
Selvom Grindsted GIF's håndboldpiger mandag aften fik en lektion af Aalborg EH, der rejste hjem til Nordjylland med en storsejr på 45-16, bliver indsatsen fra Grindsted-spillerne beskrevet som fornuftig.
Annonce

Grindsted: Helt som ventet formåede Grindsted GIF's håndboldpiger ikke at avancere i pokalturneringen, da holdet mandag aften tog imod Aalborg EH. Nordjyderne spiller til daglig i landets bedste håndboldrække, mens Grindsted frister en tilværelse i den tunge ende af 3. division, og den forskel kunne ses. Grindsted endte med at tabe kampen med hele 45-16.

- Vi taber selvfølgelig, og det skal vi også gøre til sådan et hold, men jeg er faktisk overrasket over, at vi leverer en indsats, hvor vi scorer 16 mål. Det er flot, siger Grindsted-træner Vibeke Andersen.

- Flere af de andre 3. divisionshold, der har spillet mod hold fra ligaen, har ikke formået at score 10 mål, så det er en lille sejr, at vi kan score 16 gange mod dem, tilføjer hun.

Vigtig kamp onsdag

Grindsted GIF ligger for tiden på næstsidstepladsen i 3. division og kæmper derfor for overlevelse i rækken. Onsdag aften venter en særdeles vigtig kamp, når NSK Håndbold fra Holstebro-egnen gæster Magion. NSK er det eneste hold, der har færre point end Grindsted, og det er derfor en kamp, som GGIF'erne under ingen omstændigheder må tabe.

Kampen bliver truttet i gang klokken 19.45.

Annonce

Stor forskel

Der var aldrig nogen reel spænding i opgøret, og det var kun et spørgsmål om, hvor stort Aalborg skulle vinde.

- Der var meget fysik til forskel. Vi spiller mod et hold, der træner to gange om dagen, mens vi træner to gange om ugen. De kom med fuld styrke, så jeg synes egentlig, at det var ganske acceptabelt. Vi var selvfølgelig overmatchet, men vi bed godt fra os, og der er mange ting, vi kan tage med os derfra, siger Vibeke Andersen.

Selvom målforskellen lyder temmelig voldsom, føler Grindsted-træneren egentlig, at hendes hold på visse områder var godt med i opgøret.

- De løb mange kontraer, fordi de fik os provokeret til at lave fejl. Det kostede mange mål, men når vi havde det etablerede forsvar, var vi egentlig okay til at stå imod, siger Vibeke Andersen.

Annonce

Vigtig kamp tirsdag

Allerede tirsdag aften venter en langt vigtigere kamp for GGIF, når holdet hjemme i Lynghallen tager imod NSK Håndbold i et vaskeægte bundopgør i 3. division. Den kamp bliver uden stregspiller Krestina Andreassen, som i mandagens kamp faldt og slog hovedet i gulvet med en hjernerystelse til følge.

- Hun var på sygehuset og kom sent hjem med beskeden om, at hun skal forholde sig i ro i mindst et døgn, siger Vibeke Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce