Annonce
Billund

Grindsted-profil rejser mod syd: SønderjyskE bliver Svalastogs nye klub

Nikolaj Svalastog skifter i næste sæson Grindsteds kongeblå trøje ud med SønderjyskEs lyseblå, når han for første gang skal optræde i landets bedste håndboldrække. PR-foto: SønderjyskE
Grindsteds 22-årige fløjspiller har skrevet under på en to-årig kontrakt med SønderjyskE, der ligger i den bedste halvdel af landets bedste håndboldrække.

Grindsted: Det bliver i SønderjyskE, at den snart forhenværende Grindsted-spiller Nikolaj Svalastog skal spille i den kommende sæson. Grindsted-spilleren har skrevet under på en toårig kontrakt med sønderjyderne, og han skifter dermed fra Grindsted i landets næstbedste række til en tilværelse på allerhøjeste niveau.

- Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af et professionelt set-up i SønderjyskE. Jeg ser mine muligheder for at udvikle mig som rigtig gode. Der er en god blanding mellem unge spillere og erfarne spillere, som jeg tror på skaber et rigtig godt miljø. Derudover synes jeg, at der er en rigtig god opbakning i Broager Sparekasse Skansen, som også tiltaler mig meget, siger Nikolaj Svalastog ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Alsidig spiller

22-årige Svalastog kom til Grindsted, da holdet spillede i 3. division. Efter en kort afstikker til St. Gallen i Schweiz, kom han retur til klubben, og i denne sæson, hvor Grindsted for første gang har optrådt i 1. division, har han været en af holdets absolut bærende profiler. Det har de også bemærket på den øverste hylde i dansk håndbold, hvor Svalastog er blevet fundet så interessant, at han nu skal være professionel.

- Nikolaj Svalastog er en ung, alsidig spiller, der har vist sig godt frem i 1. division, hvor han har bidraget med relativt mange mål. Han er en dygtig fløjspiller med et stort videreudviklingspotentiale, og han kan både dække back og fremme i et 5-1-forsvar. Han er meget ambitiøs og er en rigtig træningsnarkoman, som er meget godt trænet og særdeles eksplosiv, lyder det fra Simon Hajdu Lindhardt, der er sportsdirektør i SønderjyskE.

Annonce

Afløser snart klar

Nikolaj Svalastog var oprindeligt bagspiller, men han blev omskolet til fløj, da Grindsteds sædvanlige førstevalg på denne position, Jacob Vinholt Pedersen, efter flere hjernerystelser måtte opgive den videre karriere.


Jeg ser mine muligheder for at udvikle mig som rigtig gode.

Håndboldspiller Nikolaj Svalastog


Grindsted-træner Flemming Pedersen håber, at han meget snart kan have en aftale på plads med en afløser for Nikolaj Svalastog på venstre fløj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce