Annonce
Billund

Grindsted vandt stort og let og ligner nu et tophold i 1. division

Daniel Jørgensen blev Grindsteds topscorer med seks mål. Han måtte undervejs i opgøret finde sig i at stå over for et meget offensivt forsvar, men det var ikke noget, der rystede Grindsted-spillerne. Foto: Alex Hermann.
Skovbakken IK burde have været en vanskelig modstander, men århusianerne havde kun løst krudt i bøssen. Grindsteds sejr på 30-22 kunne let have været større.

Grindsted: På papiret ligner Skovbakken IK et af de hold, som Grindsted GIF skal kæmpe hårdt med om point i håndboldens 1. division. Det var dog særdeles vanskeligt at få øje på, da de to hold lørdag eftermiddag krydsede klinger i Lynghallen. At Grindsteds sejr kun blev på 30-22 skyldes alene en afslutning med lidt for meget sjusk og for mange uprovokerede fejl.

- I sidste sæson spillede vi to rigtigt tætte kampe mod dem, og det var også vores indgangsvinkel i dag, fortæller Grindsteds forsvarsspecialist Rolf Ravn, der ligesom holdkammeraterne forholdsvis hurtigt kunne nå frem til den konklusion, at der var klasseforskel på de to hold.

Skovbakken var foran 3-1, men herefter scorede Grindsted syv gange i træk, og så var den kamp reelt afgjort. Herefter havde flere Skovbakken-spillere fokus på alt muligt andet end selve håndbolden, og især en enkelt spiller præsterede på et hidtil uset imponerende niveau i disciplinen at skabe sig åndssvagt over for dommerne. Det ser altså lidt dumt ud at ævle sig til et rødt kort, når man er bagud med flere mål, end der kan tælles på fingrene...

Annonce

I Grindsted-lejren fik man også ret hurtigt følelsen af, at man var ovenpå.

- Vi trækker relativt hurtigt fra, og så lod vi dem ikke komme ind i kampen igen. På det punkt har vi tidligere haft nogle udfordringer, men det lader til, at vi har taget ved lære af nogle tidligere erfaringer, konkluderer Rolf Ravn med henvisning til, at Grindsted i sidste sæson flere gange havde problemer med at holde på ellers solide føringer.

For anden kamp i træk blev Nicklas Bjørn Jensen præsenteret for et direkte rødt kort. Det fik dog ikke den store betydning, da Grindsted på dette tidspunkt allerede var komfortabelt foran. Foto: Alex Hermann.

Undervejs i 2. halvleg var føringen helt oppe på 12 mål, men mod slutningen blev der givet mere spilletid til den brede bænk, og da der samtidig blev sløset lidt for meget, fik Skovbakken lov at pynte lidt på resultatet.

Vanskelig opgave i vente på Lolland

Selvom århusianerne undervejs i opgøret forsøgte sig med et meget offensivt forsvar, var det ikke nok til at ryste Grindsted-spillerne, som i stedet tyede til hurtige gennembrud for at komme til afslutninger.

- Vi vidste godt, at Skovbakken ville spille på den måde. Sådan har de altid spillet, og det har ikke altid så meget at gøre med stillingen. Nogle gange ændrer de bare i løbet af kampen for at bryde rytmen, siger Rolf Ravn, der sammen med holdkammeraterne skal på langfart i næste weekend, når GGIF-bussen kører til Maribo på Lolland.

De scorede for Grindsted

Daniel Jørgensen - 6 mål.

Bjarke Nybo Jørgensen - 4 mål.

Frederik Nielsen - 3 mål.

Jakob Villemoes Larsen - 3 mål.

Magnus Sadova - 3 mål.

Tobias Rasmussen - 3 mål.

Emil Larsen - 2 mål.

Kristoffer Jessen - 2 mål.

Anton Rosenkilde - 1 mål.

Thomas Theilgaard - 1 mål.

Rolf Ravn - 1 mål.

Hjalmar Andersen - 1 mål.

Her venter et opgør mod et af rækkens tophold, Team Sydhavsøerne. Ender den kamp med en sejr, kan Grindsted-spillerne blive nødt til at revurdere sæsonens målsætning, for så ligner holdet pludselig et mandskab, der kan spille med om oprykningspladserne.

- Sæsonen er meget lang endnu, så det kan gå mange veje, men hvis vi kan blive ved med at præstere på samme niveau, kan vi spille med i toppen, siger Rolf Ravn, der er helt på det rene med, at Grindsted i næste weekend på Lolland får en helt anderledes form for modstand, end Skovbakken denne lørdag formåede at levere.

Det blev en sikker og ganske let sejr til Grindsted GIF mod Skovbakken IK. Århusianerne havde ikke meget krudt i bøssen, og Grindsted er efterhånden ved at nå den sjove ende af tabellen. Foto: Alex Hermann.

- Det er en af de sværeste hjemmebaner i 1. division, så det vil kræve en toppræstation, hvis vi skal vinde dernede. Og det er ikke engang sikkert, at det vil være nok, siger han.

Grindsted viste i kampen mod Skovbakken solid bredde, da hele 12 forskellige spillere kom på scoringstavlen. Det er desuden bemærkelsesværdigt, at stregspilleren Nicklas Bjørn Jensen for anden kamp i træk fik direkte rødt kort efter at have spillet for hårdt i forsvaret.

Skovbakken var tidligt i kampen foran med 3-1, men derefter scorede Grindsted syv gange i træk, og så var den kamp reelt afgjort. Blandt andet fik fløjspilleren Tobias Rasmussen scoret på kontra. Foto: Alex Hermann.


To gange måtte dommerne have fat i den røde billet. En Skovbakken-spiller præsterede på et ganske imponerende niveau i disciplinen at skabe sig over for dommerne, og dermed blev han præsenteret for et rødt kort. Foto: Alex Hermann.


Hvis vi kan blive ved med at præstere på samme niveau, kan vi spille med i toppen.

Rolf Ravn
Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se video: Gigantiske mængder af sten bliver plumpet i Vejle Fjord: Her skal kunstige rev skabe liv

Navne For abonnenter

Maria så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Kultur

Kan du løse gåden: Den kan tale, den kan skrive. Hvad er den? Preben giver dig svaret - og løfter sløret for et par nyheder

Erhverv

Fastfood- og salatkæde i vækst vil til endnu en jysk by: Men den mangler en vigtig ting for at kunne åbne

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Kultur

Advarsel: Jelling har ingen veje: Tag hellere toget - med rabat

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Kultur

Musikfestival passerer 650.000 gæster i år - så mange var vi og her er hovednavnene år for år

Annonce