Annonce
Debat

Grindsteds bymidte skal prioriteres før udvikling af Karensminde

Ulrich Kristensen, Lokalpolitisk Forum, Billund. Arkivfoto: Andreas Bjerre

Læserbrev: Vi har meget at glædes over i kommunen. Vi har fysiske fyrtårne, vi har kulturelle fyrtårne, og vi har foreninger/personer/virksomheder, som giver positiv omtale af og for vores kommune.

Vi kan ikke det hele, og derfor kræver det også med mellemrum politisk prioritering - og at vi løbende holder visioner og ambitioner i kort snor og hele tiden er bevidst om den retning, vi styrer mod.

Vi har to centerbyer i kommunen, og mens vi kommunalt kun kan takke Lego-familien og Kirkbi for deres engagement i omdannelsen af Billund bymidte - skylder vi også hinanden at sætte kommunalt fokus på, hvordan vi skaber rammerne for bymidten i Grindsted.

Annonce

Vi taler og taler, men vi flytter ikke et komma. Hvor er planen for det kommende år, de næste tre-fire år og på længere sigt? Vi skal hjælpe med at skabe rammerne og have synlige visioner. Dette kræver tæt dialog med lodsejere og butiksejere og en pionerånd, hvor vi alle giver og tager lidt, flytter os og sammen får talt tingene igennem - og kommer til en konklusion. I alt for mange år har dette været "tomgangssnak".

Dette kræver også økonomisk opbakning fra kommunen eller måske fondsmidler!

Personligt ville jeg hellere give Grindsteds midtby fuld opmærksom og støtte end skabe "Grindsteds svar på Tirpitz" ved Karensminde.

Jeg har den største respekt for, netop hvad Karensminde står for den dag i dag. Landbohistorie fortalt med idyl.

Vi kan ikke det hele, det kræver prioritering - også for at passe på vores forvaltning.

Dette gælder ikke bare i ovenstående dilemma (som det er i min optik) - men alle tilvalg som man politisk ønsker belyst/prioriteret, kræver også fravalg.


Personligt ville jeg hellere give Grindsteds midtby fuld opmærksom og støtte end skabe "Grindsteds svar på Tirpitz" ved Karensminde.

Ulrich Kristensen, Lokalpolitisk Forum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Billund

S-politikere kæmper for syriske flygtninge: - Vi er rystede over, at man vælger at hjemsende mennesker på et utroligt tyndt grundlag

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Annonce