Annonce
Vejle

Grundlovsforhør: 24-årig gik amok på fire betjente

Husspektaklerne foregik i Skolegade, hvor politistationen også ligger. Her sidder den 24-årige nu i detentionen. Arkivfoto: Yilmaz Polat
I forbindelse med husspektakler i Skolegade blev der både sparket, slået og nikket skaller. Afsenderen var en 24-årig mand, og modtagerne var fire betjente.

Vejle: En 24-årig mand fra Aarhus var på besøg hos noget familie i Skolegade i Vejle tirsdag aften. Men her var han tilsyneladende ikke ønsket, og familien kontaktede omkring klokken 19 politiet for at få ham fjernet fra adressen.

Det udviklede sig til vold, for da de første to betjente ankom til stedet, blev manden aggressiv, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt.


Annonce

Vi ønsker ham varetægtsfængslet af hensyn til den efterforskning, der er, og af hensyn til retshåndhævelsen.

Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør


Manden nikkede først en mandlig betjent en skalle, hvorefter han slog en kvindelig betjent i ansigtet med knytnæve i forbindelse med, at de forsøgte at anholde ham.

Spark i maven

Betjentene fik forstærkning af yderligere to betjente, men det stoppede ikke den 24-årige fra at begå mere vold.

Den ene af de nyankomne betjente blev sparket i maven og spyttet i ansigtet, mens den anden kunne nøjes med et spyt i ansigtet.

Til sidst lykkedes det betjentene at få manden væk fra stedet og med i detentionen få hundrede meter derfra.

Han bliver onsdag klokken 12.30 fremstillet i grundlovsforhør.

- Manden har ikke nogen decideret fortid, men vi ønsker ham varetægtsfængslet af hensyn til den efterforskning, der er, og af hensyn til retshåndhævelsen, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce