Annonce
Alarm 112

Gruppeslagsmål i Grindsted: Aggressiv slagsbror anholdt for narkobesiddelse og tilsvininger

Mens resten af skærmydslerne aftog ved politiets ankomst, nægtede én af de involverede at hidse sig ned. Genrefoto: Johan Gadegaard

Grindsted: Klokken 23.40 lørdag aften blev politiet kaldt ud til Nørregade, hvor en flok unge mænd var godt på vej til at ryge i totterne på hinanden.

De seks til otte mænd, der havde optrådt aggressivt overfor hinanden og øjensynligt havde intentioner om mere end bare diskussion, havde allerede været i mindre håndgemæng, da politiet ankom - og faldt således hurtigt ned igen. Dog kun næsten allesammen.

Én af de iltre slagsbrødre, en 23-årig mand fra Varde, nægtede at droppe sit forehavende - og var på trods af politipatruljens tilstedeværelse fortsat forhippet på at uddele øretæver til flere af de andre mænd på stedet.

Annonce

Manden begyndte dernæst at rette sin frustration mod politiet, og da patruljen uundgåeligt gengældte interessen, viste han sig at være i besiddelse af i alt 4,5 gram skunk og kokain.

Den 23-årige modsatte sig i første omgang anholdelse og brugte desuden køreturen til stationen på at rette en række hårde ukvemsord mod betjentene.

Han blev sigtet for besiddelse af narkotika og for at tilsvine tjenestemand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce