Annoncørbetalt indhold

Guide: 5 fordele, du vil opleve med måltidskasser

Overvejer du at købe en måltidskasse, men er i tvivl om, om det kan betale sig, eller om det er en god idé?

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere danskere får måltidskasse leveret til døren, og der ses en tendens til, at det kun bliver mere populært med tiden.

Denne guide giver dig et indblik i, hvorfor konceptet er så populært i dag, og hvilke fordele der følger med, når du får en måltidskasse leveret.

I dag findes der sammenligningstjenester, der gør det muligt at danne et overblik over måltidskasser. Du kan få et pristjek på måltidskasser, hvor du kan sammenligne priser og udvalg.

Få mere varieret mad

En af de største fordele ved måltidskasser er, at det er leverandørerne af måltidskasserne, der står for din madplan. Det betyder, at du hver uge får leveret en måltidskasse med 3-5 forskellige retter.

Det skaber en variation i madlavningen og sikrer, at du ikke får serveret den samme lasagne eller spaghetti bolognese hver evig eneste uge. På den måde er du sikret alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for.

Hvis du er en børnefamilie med en travl hverdag, kan du helt sikkert genkende det scenarie med at lave de samme livretter om igen, fordi det er nemt og ligetil. Du kan efterhånden lave retterne med lukkede øjne, og det er måske der, hvor det er på tide at lade andre stå for planlægningen af måltider for en stund.

At få en måltidskasse leveret til døren behøver ikke nødvendigvis betyde, at du binder dig til et abonnement. Det er helt op til dig, om du vil fortsætte med at få måltidskasser leveret til døren. Du kan prøve en måltidskasse i én uge eller vælge at få det leveret oftere, hvis dit behov er til det.

Det er også muligt at bestille måltidskasser fra forskellige leverandører for at prøve dig frem og se, om der er en leverandør, som du foretrækker over en anden. På den måde er du med til at opretholde en variation i måltiderne.

Mere tid i den travle hverdag

Når du får en måltidskasse leveret til døren, er det en befrielse for mange familier. Der er nemlig en masse gøremål, som du slipper for, og det er bare det ultimative eksempel på convenience.

En måltidskasse frigiver dig en masse tid og sparer dig for besvær i hverdagen. Nu kan du nyde en hverdag, hvor måltidskasserne leveres til din dør, så du slipper for indkøb og planlægning af madplaner.

Til gengæld kan du bruge den ekstra tid på netop det, som du vil. Det kan være brætspil med børnene, ekstra leg i haven med hunden, afslapning på sofaen eller mulighed for at løbe dig en tur i skoven.

Bare dét at have en række muligheder at vælge mellem kan være luksus for mange familier, der kæmper med en stresset og presset hverdag.

Det behøver din hverdag ikke nødvendigvis at være – der er i hvert fald hjælp at hente med måltidskasser. Om det er for en periode eller ej, kan det være stor hjælp.

Slip for indkøb og madplaner

Når du bestiller en måltidskasse fra en leverandør, slipper du for at planlægge næste uges madplan og handle ind i supermarkedet. Der er mange leverandører at vælge mellem, og det kan eksempelvis være, at du er til Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad, Simple Feast eller RetNemt måltidskasser.

Udvalget er mange, men fælles for alle leverandører er, at de gerne vil være med til at mindske presset i din hverdag og tilbyde dig lækker, sund og varieret mad.

Alle leverandører stræber for at gøre madlavningen så simpel, nem og hurtig som muligt, så det er til at overskue i en travl hverdag. Det er en kæmpe fordel for dig, der ikke altid har det store overskud til at stå i køkkenet i timevis.

Til alle måltider medfølger der opskrifter, så du kan gå til madlavningen bedst muligt. På opskrifterne vil du ligeledes se tidsestimatet for, hvor lang tid det tager at lave en ret. Det er super smart for dig, der gerne vil planlægge din tid.

Prøv nye måltider

En måltidskasse giver dig mulighed for at prøve nye retter og udvide din horisont, når det kommer til mad. Det er ret typisk for mange danske familier at servere de samme 10 retter igen og igen.

Når ulvetimen rammer, og du netop er kommet hjem fra en lang arbejdsdag, er det heller ikke altid dér, hvor du kan finde på nye kreative måltider. Dét kan du til gengæld opleve med en måltidskasse, hvor der altid er nye spændende retter at prøve.

Hvis du er i tvivl om, hvilken leverandør som du foretrækker, er det med at prøve dig frem. Hvis du eksempelvis er til vegetarisk eller vegansk madlavning, kan Simple Feast være noget for dig.

Du kan læse en Simple Feast anmeldelse og se, om det er et koncept, der tiltaler dig og passer til din families behov. Alle retterne er 100% økologiske og lavet til en travl hverdag. Derfor vil du opleve, at alle måltiderne tager 10 minutter at tilberede og giver dig ny inspiration i køkkenet.

Undgå madspild i din husstand

Når du bestiller en måltidskasse, vil du opleve, at du skal angive hvor mange personer måltidskassen er til, og hvor mange dage du ønsker retter til. Det har en stor betydning i forhold til planlægningen af din måltidskasse.

Når du angiver disse oplysninger, sørger leverandøren for at tilpasset måltidet i forhold til dine behov. Det sikrer, at måltiderne er beregnet til det antal personer, som du har angivet.

På den måde får du ikke mere eller mindre, end hvad du har behov for. Alle ingredienserne fra måltiderne vil blive opbrugt, og når ugen er omme, vil du opleve, at der ikke er enkelte ingredienser tilbage.

Det vil sige, at en måltidskasse er med til at mindske madspild i din husstand. Når vi eksempelvis handler ind til tærte og skal bruge 3 æg, er vi nødt til at købe en hel bakke. Med en måltidskasse får du netop det antal ingredienser, som din opskrift kræver.

Det er en skøn oplevelse at opleve sit køleskab tomt – det hjælper på samvittigheden, at der ikke ryger friske og gode ingredienser i skraldespanden.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.