Annoncørbetalt indhold

Guide: Har du styr på sikkerheden i dit hjem?

Behovet for sikkerhed har aldrig været højere.

Dette indhold er sponsoreret

Jo mere teknologisk vores hverdag bliver, jo mere grund er der også for indbrudstyve til at bryde ind i dit hjem, og jo større mulighed har de også for at følge med i, når du er på ferie eller på anden vis er ude af hjemmet. Tyvene bliver smartere og smartere, og derfor kan det være en rigtig god idé at overveje en tyverialarm til dit hjem. Men hvad skal du vide, og hvor skal du starte? Det kan du få svar på i denne korte guide.

Hvorfor skal du vælge en tyverialarm?

Tal fra Verisure.dk viser, at der i 2019 blev begået hele 67 indbrud om dagen i Danmark. Indbrudsraten har aldrig været så høj og er ydermere en af de højeste i Europa. Med en tyverialarm kan du være med til at sikre dig mod ubehagelige overgreb på dit hjem og din familie og samtidig sikre dig økonomisk i fremtiden. En tyverialarm betyder mindre risiko for indbrud.

Ud over de indlysende fordele ved at have en alarm følger der faktisk en række økonomiske fordele ved at installere sådan én. Eksempelvis indgår installationen af en tyverialarm i håndværkerfradraget. Således får du op til 7.200 kr. i fradrag med en Verisure alarm. Dét tal kan du lægge til en billigere indboforsikring, som mange forsikringsselskaber tilbyder som følge af en tyverialarm, og hvis uheldet mod al forventning skulle være ude, tilbyder mange alarmselskaber – som for eksempel Verisure – en godtgørelse på op mod 3.000 kr. til selvrisikoen.

Skræddersy dine alarmsystemer

Der findes naturligvis et hav af forskellige alarmsystemer og -kombinationsmuligheder på markedet. Hvis vi skal holde fast i eksemplet med Verisure, kan du få lov til at skræddersy et helt personligt system, som passer præcist til dit hjem og dit behov. Overordnet set findes der tre forskellige alarmsystemer hos Verisure: grundpakken Verisure Home, den mere udvidede sikring Verisure Home Plus og den mest avancerede Verisure Home Total.

Tryghed døgnet rundt

En alarm giver dig altså tryghed døgnet rundt, om du er ude eller hjemme. Den politigodkendte kontrolcentral sidder klar dag og nat ved eventuelle alarmer og står altid til din rådighed. Verisure er her brugt, fordi de er markedets førende inden for alarmsystemer, idet de selv producerer deres produkter og derfor hele tiden følger med i forbrugerbehov.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.