Annoncørbetalt indhold

Guide til at få mest muligt ud af julefrokosten

Det er højsæson for julefrokoster landet over. Det betyder som tommelfingerregel, at der ikke bliver holdt tilbage på genstandende, og at man slipper tøjlerne løs blandt venner, familie og kollegaer. De fleste har dog været ude for, at en julefrokost ikke helt levede op til forventningerne, og derfor har vi udarbejdet nedenstående skriv, som forhåbentlig kan være med til at øge chancerne for, at alle dine julefrokost i år bliver en succes.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Du må ikke gå ned på tøjet!

En af de vigtige aspekter ved julefrokoster, er ens tøj. Man kan lynhurtigt komme til at føle sig ”underdressed”, hvis ikke man har gjort en smule ud af sit tøjvalg. Har man endvidere ikke det store udvalg i garderoben, så kan det blive en større udfordring end som så. Vi har dog et par gode råd til dig.

Er du en mand, der ønsker at klæde dig fint, men uden at det bliver overmodigt, så bør et par sorte jeans og en klassisk Eton skjorte være en stensikker vinder. En skjorte er næsten en nødvendighed, når der er tale om en julefrokost, og her er det vigtigt, at du ikke går ned på kvaliteten. Der findes naturligvis et hav af forskellige mærker, som laver skjorter af høj kvalitet. Anbefalingen herfra lyder dog på Eton, da brandet i mange årtier har produceret skjorter, som meget få mærker kan komme i nærheden af rent kvalitetsmæssigt.

Er du en kvinde, der ønsker at være perfekt klædt på til årets julefrokost, så anbefaler vi at gå efter en afdæmpet kjole. Det behøver bestemt ikke at være en kjole i skrigende farver, for at det går an til en julefrokost. Stiletter er endvidere også ganske populært fodtøj til julefrokosten, om end det kan blive en hård fornøjelse for fødderne.

Ønsker du at gøre ekstra opmærksom på dig selv, så kan du overveje, om en julesweater med julemotiver kunne sætte prikken over i’et på dit outfit.

Planlæg hjemturen i forvejen

Det er ikke altid lige nemt at finde en taxa, når man skal hjem fra en af de travle julefrokostdage. Derfor kan det være en rigtigt god idé at have planlagt hjemturen i forvejen. Bilen er naturligvis på ingen måde en mulighed, når der er kommet alkohol indenbords, og derfor kan det være en god idé at spørge familie eller venner omkring et lift hjem fra julefrokosten. Vores erfaringer siger os, at en god julefrokost ofte kan blive ødelagt af flere timers ventetid på en taxa, og derfor kan du med fordel tænke over hjemturen i forvejen.

Sjove selskabslege er altid et hit

Der kan være tidsperioder til julefrokoster, hvor der opstår en akavet stemning, som kan være svær at ryste af selskabet. Derfor er det en god idé at have et par selskabslege i ærmet, som man kan hive frem, når stemningen er ved at flade ud. Der kan være tale om deciderede bræt- og kortspil eller større lege, hvor alle deltagere til julefrokosten aktivt er med på én gang. Der findes et hav af forskellige steder på nettet, hvor man kan hente inspiration til aktiviteter.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.