Annoncørbetalt indhold

Guide til forhandlingspunkter ved boligkøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du og drømmer om boligkøb? Måske har du allerede fundet drømmeboligen i Vejle eller omegn, og nu begynder den spændende proces med kontakt til ejendomsmægler og sælger. Du ved sikkert på forhånd, at det er muligt at forhandle om prisen på den nye bolig. Men det er faktisk ikke det eneste forhold, som du kan forhandle om, når bolighandlen skal forhandles på plads med sælger. Vi har samlet en guide med nogle af de forhandlingspunkter, som er vigtige at skrive sig bag øret, når drømmeboligen skal i hus.

Hav en køberrådgiver ved din side, når du skal købe bolig

Annonce

Det er en stor beslutning at købe ny bolig, og det vil sikkert være en af de største økonomiske investeringer i dit liv. Der er mange dokumenter og aftaler at holde styr på, når du skal købe bolig. Heldigvis behøver du ikke at stå alene med hele projektet.

En professionel køberrådgiver som BoligPartner.dk kan hjælpe dig med at bevare overblikket og sørge for, at alle aftaler og dokumenter bliver udarbejdet korrekt og til tiden. Som noget af det allervigtigste kan rådgiveren sørge for, at dine interesser bliver hørt i bolighandlen. En køberrådgiver er nemlig på din side og en garant for en personlig og juridisk boligrådgivning.

Punkter til forhandling

Når du hører ordene forhandling og boligkøb, tænker du nok som det første på forhandling om prisen på boligen. Der er dog en lang række andre punkter, som du med fordel kan bringe på bordet, når der skal forhandles med ejendomsmægler og sælger. Her følger nogle gode råd og tricks, som vil sætte dig i en gunstigere position.

Når drømmehuset i Vejle skal forhandles færdig, så benyt dig af en køberrådgiver i Vejle.

Ejerskifteforsikring

Det er en god ide at tegne en ejerskifteforsikring, så du er bedre sikret mod skjulte skader og fejl i den nye bolig. Sælger skal betale halvdelen af den ejerskifteforsikring, som du som køber vælger, uanset pris. Når du kan vælge ejerskifteforsikring, betyder det, at du kan vælge netop den forsikring, som dækker dine interesser.

Dispositionsdag

Der er mulighed for at spare penge, hvis du kan få forhandlet en tidligere dispositionsdag på plads med sælger. Det betyder nemlig, at du kan tage boligen i brug på et tidligere tidspunkt end den reelle overtagelsesdag. På den måde undgår du at skulle betale terminsydelse og ejendomsskat på den nye bolig i perioden fra dispositionsdagen og frem til overtagelsesdagen. Du vil reelt også kunne fraflytte din nuværende bolig på et tidligere tidspunkt og flytte ind i den nye bolig. Herved sparer du også penge på udgifter til denne bolig som for eksempel husleje og forbrugsudgifter.

Indbo

Et andet forhandlingspunkt er overtagelse af indbo i den nye bolig. Hvis boligen er omkranset af en stor græsplæne, kunne det være en fordel for dig, hvis du kunne få en havegræsslåmaskine med i handlen. Der kunne også være andet indbo, som ville være praktisk og nemt for dig at overtage, for eksempel havemøbler, hårde hvidevarer eller lamper. Hvis du køber sommerhus eller fritidshus, vil du oftest overtage al indbo i huset.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.