Annoncørbetalt indhold

Guide til kultur i genåbnede Vejle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det bliver varmere, solen skinner, endelig er det forår, og med foråret kommet genåbning. Efter en lang vinter med Corona åbnede først butikkerne, så serviceerhvervene, og nu åbner endelig restauranterne og store dele af kulturlivet.

Med et Covid-pas, mundbind, afstand og sprit kan du igen komme på museum. Her gælder, at du har gennemført et vaccinationsforløb, eller at du kan vise en negativ test, der er mindre end tre døgn gammel. Du kan også vise en positiv test, der er mellem 14 dage og 12 måneder.

Annonce

Når du har det på plads, er du klar til at tage ud og genopdage Vejle. Her får du derfor en guide med noget af alt det, du kan besøge.


Besøg restauranterne

Selvom hjemmelavet mad er godt, har du sikkert også savnet at kunne spise ude. For selvom det har været en mulighed at kunne spise ude hjemme, er det bare ikke det samme at tage restaurantmaden med hjem til køkkenbordet.

Lidt udenfor Vejle i naturskønne omgivelser ligger Hopballe Mølle. De serverer mad med årstidens råvarer, og du kan sidde inde eller på terrassen, der ligger lige ud til vandet. En anden og tilsvarende mulighed er Restaurant Børkop Vandmølle.

Hvis du vil finde en mere central mulighed, kan du besøge Restaurant Noden, der serverer og præsenterer Skandinavisk mad og design. Hvis du vil lidt længere væk fra det herhjemme, kan du prøve Restaurant Toscana, der serverer Italienske fristelser.


Genopdag kulturen

På Vejle Kunstmuseum finder du en række store værker. De har en stor samling grafiske værker, guldalderkunst og lige nu en udstilling for den kunst, der kom før Cobra-bevægelsen, og hvor Asger Jorn slog sit navn fast som én af de største moderne danske kunstnere.

Hvis du vil udenfor, kan du besøge nogle af de flotte herregårde og slotte. Her kan fremhæves Brandbjerg Herregård og Engelsholm Slot. De er oplagte som destination for en gåtur. En anden udendørsoplevelse er de 65 skulpturer, du finder på Gives pladser og gader. Med en bil og et par gåben, er der nok til en hel dag.

En sidste mulighed er naturligvis den store historie, der finder i Vejle og omegn. Her er det svært at komme udenom Jelling-monumenterne, der også er på UNESCOS liste. Du kan også tage på en 3,2 kilometer lang vandring i Vejles gamle gader.


Få råd til at udforske Vejle

Det kan være svært at få råd til det alt sammen. Der er sikkert meget, du gerne vil, særlig nu hvor det hele har været lukket så længe. Hvis du får brug for et tilskud, så du har råd til det alt sammen, kan du overveje et kviklån hos KreditNU.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.