Annonce
Egtved

Guidede MTB-ture i Vejle og Billund: Tag med på mountainbikeweekend i Randbøldal

Er man til mountainbike, har man mulighed for at kombinere det med campinglivets glæder på Randbøldal Camping i weekenden 4.-5. maj. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Randbøldal Camping har et helt nyt tilbud til cykelentusiaster og deres familier.

Randbøldal: Selv hvis interessen for mountainbike ikke deles af hele familien, kan man tage familien med til Randbøldal Camping i weekenden 4.-5. maj. Her er mountainbiken vigtig, men fællesskabet er endnu vigtigere. Weekenden byder på fællesspisning, hygge og overnatning på campingpladsen, der ligger 20 minutter fra Vejle, hvor der er et stort udvalg af seværdigheder og aktiviteter til alle aldre.

Hidtil har mountainbikere ikke fyldt meget blandt gæsterne på Randbøldal Camping, men ejerne håber, at de med denne weekend kan få et endnu bredere cykelpublikum til campingpladsen. Alle er velkomne denne weekend, men deltagerne i mountainbiketurene-turene skal være over 15 år og have egen cykel og hjelm.

Annonce

Forskellige niveauer

Interessen for at lave et særarrangement for netop mountainbikere stammer fra en personlig glæde ved sporten for arrangørerne, som er søskendeparret Søren Stjernholm og Sofia Sørensen. For 15 år siden købte Søren Stjernholm selv en mountainbike. Han er i øvrigt søn af Eigil Sørensen, der i 31 år har drevet Randbøldal Camping, de seneste 27 år sammen med sin kone Danuta.

- Det sociale aspekt fylder rigtigt meget. Første gang går vi efter nogle af de lettere ruter på super gode single tracks. På den måde kan en tur tilpasses deltagernes forskellige niveauer. Områderne, særligt i Vejle, har mange højdemeter, og der bliver rigeligt med stejle skråninger, fortæller Søren Stjernholm.

Læs mere på www.randboldalcamping.dk. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Vejle

Folk er alt fra bange og vrede til lettede: Kommunen præsenterer podcast med coronaoplevelser

Annonce