Annonce
Kultur

Guitarister sætter hinanden stævne i Østre Kapel

Guitaristerne Frederik Munk Larsen til venstre og Jens Christian Kwella giver koncert i Østre Kapel fredag den 24. maj klokken 16.30.

Vejle: Fredag den 24. maj klokken 16.30 er der nok en gang koncert i Østre Kapel, Langelinie 78, 7100 Vejle. Denne gang optræder Jens Kristian Kwella og Frederik Munk Larsen, der begge spiller guitar.

Den rytmiske guitarist har inviteret sin klassiske guitarkollega fra Det Jyske Musikkonservatorium Frederik Munk Larsen til at spille sammen på en række af hans kompositioner, og det er der kommet ny musik ud af.

Musikken er inspireret af hele guitarens historie fra folkemusik, klassisk over jazz til rock, og der vil blive benyttet en lang række forskellige spilleteknikker. Stykkerne indeholder såvel gennemkomponerede passager som improviserede afsnit, hvor de to guitarister improviserer ud fra hver deres baggrund - og så er det muligt at værten, Pojken Flensborg, også spiller lidt med på sit klaver.

Billetprisen på 75 kroner er inklusive kaffe og lidt sødt til. 10 kroner af billetprisen går til Diakonikirkens arbejde.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny S-formand udfordrede Mette Frederiksen

Mest læste

Annonce